ورژن

برنج

لوبیا پلو

لوبیا پلو یک غذای اصیل ایرانی استکه طرز تهیه آن بسیار آن است.

خورشت گوشت گردن

خورشت گوشت گردن از غذاهای اصیل ایرانی است که از دیرباز به عنوان غذای اعیونی سرو می‌شود.

عدس پلو با گوشت

عدس پلو غذای مخصوص مهمانی‌ها و مجالس مذهبی است که از دیرباز در مراسم مذهبی به عنوان نذری سرو می‌شود.

کوفته برنجی

کوفته از غذاهای سنتی ایرانی به حساب می‌آید و در بسیاری از شهرها به عنوان غذای محلی برای مسافران سرو می‌شود. یکی از انواع معروف این غذا کوفته برنجی است که طرز تهیه آن آورده شده است.

طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیلی

آش دوغ اردبیلی یک‌آش معروف محلی است که حتی توریست‌ها هم عاشق آن هستند. و هر بار که به ایران می‌آیند، حتما به سراغ آن می‌روند.

گیجای رشتی

طرز تهیه گیجای رشتی: سبزی مخصوص گیجای یا سبزی آش، شوید، نعنای، روغن فرابکر…. این غذا با سلیقه و ذائقه هر کس به نوع متفاوتی پخته میشود: ترش یا ملس

شیرین پلو

شیرین پلو یکی از غذاهای بسیار پر انرژی است که در همه اقوام مورد پسند است. این غذا بیشتر باب دندان افرادی است که طعم شیرین را میپسندند. غذایی بسیار مجلسی بوده که در عروسی‌ها و مهمانی‌های فامیلی سرو می‌شود. طعم این غذا برای شما لحظات به یاد ماندنی رقم خواهد زد.

ته چین مرغ و بادمجان

افرادی که رژیم‌های غذایی خاصی دارند معمولاً از خوراک‌هایی که بادمجان در آنها به کار رفته زیاد استفاده می‌کنن. بادمجان خواص ویژه‌ای داره و برای افرادی که ناراحتی‌های گوارشی مثل یبوست دارن بسیار مفید هستش. علاوه بر این ته چین یکی از غذاهای قدیمی و پرطرفدار هستش که در بیشتر مهمونی‌ها به عنوان ته دیگ …

ته چین مرغ و بادمجان Read More »

باقالی پلو با ماهیچه

تا حالا دیدید یه مهمونی یا جشن بزرگی باشه و به عنوان یکی از غذاهای اصلی باقالی پلو با ماهیچه نباشه؟ از اونجایی که تاریخچه این غذا به دوران صفویه برمی‌گرده نشون میده این غذا چقدر بین ما ایرانی‌ها از جایگاه خاصی برخورداره 🙂 بیشتر سرآشپزها برای پخت باقالی پلو با ماهیچه از ترکیبات خاصی …

باقالی پلو با ماهیچه Read More »

آش دوغ

آش دوغ از جمله‌های غذاهای محلی است که در اردبیل علاقه مندان زیادی دارد. طرز تهیه این آش به سادگی است و با کمترین هزینه قابل تهیه کردن است. نوش جان …..

اسکرول به بالا