لوبیا پلو
لوبیا پلو یک غذای اصیل ایرانی استکه طرز تهیه آن بسیار آن است.
خورشت گوشت گردن از غذاهای اصیل ایرانی است که از دیرباز به عنوان غذای اعیونی سرو میشود.
خورشت گوشت گردن بیشتر بخوانید »
عدس پلو غذای مخصوص مهمانیها و مجالس مذهبی است که از دیرباز در مراسم مذهبی به عنوان نذری سرو میشود.
عدس پلو با گوشت بیشتر بخوانید »
کوفته از غذاهای سنتی ایرانی به حساب میآید و در بسیاری از شهرها به عنوان غذای محلی برای مسافران سرو میشود. یکی از انواع معروف این غذا کوفته برنجی است که طرز تهیه آن آورده شده است.
آش دوغ اردبیلی یکآش معروف محلی است که حتی توریستها هم عاشق آن هستند. و هر بار که به ایران میآیند، حتما به سراغ آن میروند.
طرز تهیه آش دوغ اصل اردبیلی بیشتر بخوانید »
طرز تهیه گیجای رشتی: سبزی مخصوص گیجای یا سبزی آش، شوید، نعنای، روغن فرابکر…. این غذا با سلیقه و ذائقه هر کس به نوع متفاوتی پخته میشود: ترش یا ملس
شیرین پلو یکی از غذاهای بسیار پر انرژی است که در همه اقوام مورد پسند است. این غذا بیشتر باب دندان افرادی است که طعم شیرین را میپسندند. غذایی بسیار مجلسی بوده که در عروسیها و مهمانیهای فامیلی سرو میشود. طعم این غذا برای شما لحظات به یاد ماندنی رقم خواهد زد.
افرادی که رژیمهای غذایی خاصی دارند معمولاً از خوراکهایی که بادمجان در آنها به کار رفته زیاد استفاده میکنند. بادمجان خواص ویژهای دارد و برای افرادی که ناراحتیهای گوارشی مثل یبوست دارند بسیار مفید است. علاوه بر این ته چین یکی از غذاهای قدیمی و پرطرفدار است که در بیشتر مهمونیها به عنوان ته دیگ
ته چین مرغ و بادمجان بیشتر بخوانید »
تا حالا دیدید یه مهمونی یا جشن بزرگی باشه و به عنوان یکی از غذاهای اصلی باقالی پلو با ماهیچه نباشه؟ از اونجایی که تاریخچه این غذا به دوران صفویه برمیگرده نشون میده این غذا چقدر بین ما ایرانیها از جایگاه خاصی برخورداره 🙂 بیشتر سرآشپزها برای پخت باقالی پلو با ماهیچه از ترکیبات خاصی
باقالی پلو با ماهیچه بیشتر بخوانید »
آش دوغ از جملههای غذاهای محلی است که در اردبیل علاقه مندان زیادی دارد. طرز تهیه این آش به سادگی است و با کمترین هزینه قابل تهیه کردن است. نوش جان …..