ورژن

نمک

جوجه چینی با ماءالشعیر

یکی دیگر از غذاهایی که شاید بتوان جزء غذاهایی در نظر گرفت که با سرعت زیادی آماده می‌شود جوجه چینی است. برای تهیه این غذا لازم نیست مراحل بسیار پیچیده‌ای را پشت سر بگذارید و با یک دستور پخت ساده زود آماده می‌شود.

جوجه چینی با ماءالشعیر بیشتر بخوانید »

ماهی سوخاری با خمیر مخصوص

غذاهای دریایی همیشه طرفداران خاص خود را دارد. غذاهایی مثل خوراک میگو و یا سایر غذاهایی که در آن جانوران دریایی استفاده می‌شوند، بو و طعم خاصی دارد که مورد پسند همگی نیست. اما این بار برای شما دستور پخت تازه‌ای از ماهی سوخاری با خمیر مخصوص را آورده‌ایم که هر کسی را عاشق خود می‌کند.

ماهی سوخاری با خمیر مخصوص بیشتر بخوانید »

پیراشکی پوره سیب زمینی و سوسیس

غذاهایی که با سوسیس و پنیر همراه باشند، معمولا جزء غذاهای همه پسند می‌شوند. پیراشکی پوره سیب زمینی و سوسیس در نگاه اول شاید زیاد دلچسب به نظر نیاد، اما به شما قول میدیم با خوندن طرز تهیه، و درست کردنش حتما مشتری ثابت این غذا میشید.

پیراشکی پوره سیب زمینی و سوسیس بیشتر بخوانید »

چیز کیک

یکی از کیک‌هایی که این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده و به عنوان دسر میشه از اون استفاده کرد، چیز کیک است. کیک پنیر دستور بسیار ساده‌ای دارد و میتوانید در مدت زمان کوتاهی یک دسر بسیار خوشمزه تهیه کنید. اگر شما طبق این دستورالعمل کیک پنیر را درست کنید هیچ پیچیدگی خاصی نخواهد داشت. همه این مراحل تست شده است و شما با خیال راحت میتوانید برای پخت چیز کیک اقدام کنید.

چیز کیک بیشتر بخوانید »

مافین بلوبری

کلوچه‌ها انواع متفاوتی دارند و طعم و مزه هر کدام با توجه به مغزی که دارند با یکدیگر تفاوت دارد. این کلوچه‌ها را به عنوان عصرانه میتوان با چای، قهوه و یا نسکافه سرو کرد و از آن لذت برد. مافین بلوبری یا کلوچه بلوبری از جمله‌های خاطره انگیز میتواند باشد که با پختن و خوردن آن میتوانید لحظات خوبی را سپری کنید

مافین بلوبری بیشتر بخوانید »

پوره سبزیجات هندی

فینگر فود یا غذاهای بندانگشتی همان طور که از اسمشان پیداست ظاهری کوچک دارند که برای پیش غذا گزینه مناسبی به شمار می‌روند. فینگر فودهای هندی یا پوره سبزیجات هندی طعمی دلچسب داشته و کسی توان مقامت با این بند انگشتی دلچسب را ندارد.

پوره سبزیجات هندی بیشتر بخوانید »

بنیه سیب

بنیه سیب یکی از دسرهای محبوب و معروف فرانسه است که گاهی اوقات به همراه کرم پاتیسر سرو می‌شود. بنیه سیب معمولا در مهمانی‌ها و پذیرایی‌های عصرانه در دورهمی‌های دوستانه مصرف می‌شود. دسرها را عموما بعد از صرف وعده‌های غذایی اصلی برای هضم بهتر غذا و بالا بردن عملکرد دستگاه گوارش مصرف می‌کنند. بنیه سیب

بنیه سیب بیشتر بخوانید »

باقالی پلو با ماهیچه

تا حالا دیدید یه مهمونی یا جشن بزرگی باشه و به عنوان یکی از غذاهای اصلی باقالی پلو با ماهیچه نباشه؟ از اونجایی که تاریخچه این غذا به دوران صفویه برمی‌گرده نشون میده این غذا چقدر بین ما ایرانی‌ها از جایگاه خاصی برخورداره 🙂 بیشتر سرآشپزها برای پخت باقالی پلو با ماهیچه از ترکیبات خاصی

باقالی پلو با ماهیچه بیشتر بخوانید »