لازانیا سوسیس و کالباس یکی از محبوبترین غذاها در بین افراد در تمام سنین میباشد. این غذا که از ترکیب ورقههای پاستا، سوسیس و کالباس و همچنین پنیر پیتزا تشکیل شده یادآور دورهمیهای دوستانه است. لازانیا اصالتا ایتالیایی بوده ولی به دلیل استقبال ایرانیان از آن در وعدههای غذایی ما جای گرفته است. لازانیا سوسیس و کالباس جزء غذاهای پر کالری به حساب میاد و برای کسانی که رژیم غذایی لاغری دارن توصیه نمیشه! اما به عنوان وعده چیت میل میتونید از اون استفاده کنید و لذت خوردن یه غذایی ایتالیایی رو بچشید 🙂
مواد لازم جهت تهیه لازانیا سوسیس و کالباس:
مواد لازم برای ۴ نفر | زمان پخت: ۱ ساعت | ||||||||||
مواد مورد نیاز | مقدار لازم | میزان کالری | |||||||||
سوسیس | ۴ عدد | هرعدد ۱۲۷ کالری | |||||||||
کالباس خشک | ۴ ورق | هر ورق ۱۰۰ کالری | |||||||||
فلفل دلمهای | ۱عدد | هر یک عدد ۵ کالری | |||||||||
قارچ | ۱ بسته | هر ۱۰۰ گرم ۲۸کیلوکالری | |||||||||
سس گوجه فرنگی | ۴قاشق غذاخوری | هر قاشق ۱۵کیلوکالری | |||||||||
پنیر پیتزا ورقهای | یک بسته | هر ورق ۸۶ کیلوکالری | |||||||||
لازانیا | ۱ بسته | هر ۱۰۰ گرم ۲۸۲ کالری | |||||||||
روغن فرابکر | به مقدار لازم | هر لیوان ۱۶۲۸ کیلوکالری | |||||||||
پودر کاری | ۲ قاشق غذاخوری | – | |||||||||
نمک- فلفل | ۲ قاشق چای خوری | – | |||||||||
برای حفظ تناسب اندام و تعادل وزن از روغن سرخ کردنی ورژن استفاده کنید. |
طرز تهیه لازانیا:
مرحله اول:
برای جلوگیری از بروز بیماری، روکش سوسیسها را قبل از باز کردن شسته و ضد عفونی نمایید، سپس سوسیس و کالباسها را به صورت نگینی خورد میکنیم.
مرحله دوم:
فلفل دلمهای را شسته، دانههای آن را خارج میکنیم. سپس قارچها را هم میشوییم و همه را با هم به اندازههای کوچک و یکسان خورد میکنیم همراه با مقداری روغن ذرت داخل تابه میریزیم و صبر میکنیم تا آب قارچها کشیده شود و فلفل دلمهای کمی نرم شود سپس نمک، فلفل و ۲ قاشق پودر کاری به آن اضافه میکنیم و کمی همه را با هم تفت میدهیم.
مرحله سوم:
سوسیس و کالباس خورد شده را به قارچ و فلفل اضافه میکنیم و منتظر میمانیم تا کمی خامی آنها گرفته شود و تغییر رنگ بدهد.
مرحله چهارم:
لازانیا نیمه آماده را ورق ورق داخل آب ولرم میریزیم و اجازه میدهیم به مدت ۳ دقیقه در آب بماند. سپس از آب خارج میکنیم و در آبکش قرار میدهیم.(داخل بستههای لازانیا اگر پودر مخصوص بود آن را به خورشت خود اضافه میکنیم).
مرحله پنجم:
کف ماهیتابه مخصوص را مقداری چرب میکنیم و یک لایه لازانیا روی آن قرار میدهیم و مقداری پنیر پیتزا میریزیم.سپس از مخلوطی که قبلا تهیه کردیم روی پنیر گذاشته و باز هم پنیر و مجدد یک لایه لازانیا اضافه میکنیم. چند بار این لایهها را تکرار میکنیم. تعداد تکرار این لایهها به ذائقه افراد بستگی دارد. هر چه تعداد این لایهها بیشتر باشد لازانیای شما قطور تر میشود.
مرحله ششم:
روی ظرف را با فویل پوشانده و در داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم تا لازانیا پخته و پنیرها آب شود.
نکات تغذیهای و سلامتی مهم:
لازانیا یکی از غذاهای پر کالری است. در نتیجه اگر کالری دریافتی حاصل از این غذا را نسوزانید، منجر به افزایش وزن و در نتیجه از بین رفتن تناسب اندام میشود. ما برای از بین بردن کالری اضافی برای شما پیشنهادهایی داریم:
- ۹۰ دقیقه پیاده روی با سرعت معمولی=۲۲۵ کیلوکالری
- ۳۰دقیقه ایروبیک=۲۲۵ کیلوکالری
- ۳۰دقیقه شنا=۲۴۵کیلو کالری
- ۲۰دقیقه طناب زدن با سرعت متوسط ۲۳۰ کیلوکالری
- ۱۵ دقیقه درجا زدن=۱۲۲ کیلوکالری
- ۱۰ دقیقه دویدن سریع=۱۰۵ کیلوکالری