روغن فرابکر ورژن

کتلت گوشت

به جرأت و با احتمال ۹۵ درصد میتوان حدس زد که یکی از غذاهایی که با نان سرو می‌شود و طرفداران بسیار زیادی دارد کتلت است. این غذا انواع متفاوتی دارد اما کتلت گوشت و سیب‌زمینی یکی از دوست داشتنی‌ترین انواع کتلت است. بعضی از کتلت‌ها خوش خوراک‌تر از سایر کتلت‌هاست و این به علت نوع خاصی از ادویه‌هاست که در آن به کار برده می‌شود.

مواد لازم جهت تهیه کتلت:

مواد لازم برای ۴ نفر زمان پخت:
مواد مورد نیاز مقدار لازم میزان کالری
گوشت چرخکرده ۳۵۰ گرم هر ۱۰۰ گرم ۲۴۰ کیلوکالری
سیب‌زمینی ۲ عدد هر عدد ۱۲۰ کیلوکالری
پیاز ۱ عدد هر یک عدد ۵ کیلوکالری
تخم‌مرغ ۱ عدد هر عدد ۷۰ کیلوکالری
پودر سیر نصفه قاشق چایخوری
پودر سوخاری ۱ قاشق سوپ خوری
نمک-فلفل-زردچوبه هر کدام ۲ قاشق چای‌خوری
میتوان برای حفظ سلامت خود برای سرخ کردن از روغن‌های فرابکر ورژن استفاده کرد.

طرز تهیه :

مرحله اول:

سیب‌زمینی‌ها را شسته، پوست کنده و رنده میکنیم، سپس آب آن را به طور کامل جدا می‌کنیم. برای تهیه کتلت گوشت بهتر است از سیب‌زمینی‌های متوسط استفاده کنید.

مرحله دوم:

پیاز را رنده کرده و آب آن را می‌گیریم، در ادامه پیاز را به سیب‌زمینی اضافه می‌کنیم. سپس گوشت ‌چرخ‌کرده به همراه ادویه، پودر سوخاری و تخم‌مرغ را به پیاز‌ و سیب زمینی اضافه می‌کنیم و چنگ میزنیم تا خوب با یکدیگر مخلوط شوند. مایه کتلت‌گوشت را در یخچال به مدت دو ساعت قرار داده تا استراحت کند.

مرحله سوم:

در این مرحله گوشت را تکه تکه برداشته و به شکل بیضی یا دایره درآورده و در داخل تابه روغن می‌اندازیم تا سرخ شود. دو طرف کتلت‌ها باید به خوبی برشته و طلایی شوند.

نکات پخت کتلت گوشت:

  • آب پیاز و سیب‌زمینی اگر گرفته نشود، موجب شل شدن مایه کتلت گوشت شده و در ماهی‌تابه وا می‌رود.
  • قرار دادن مایه کتلت بعد از چنگ زدن باعث می‌شود کتلت‌ها هنگام سرخ شدن وا نروند. اگر زمان کافی ندارید، مایه را ۵دقیقه داخل فریزر قرار دهید.
  • گوشت گوسفندی کم چرب بهترین انتخاب برای گوشت این نوع کتلت است.

خواص غذا:

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا