کباب کوبیده یک غذای خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفدار زیادی دارد. اینغذا به حدی محبوب است که مورد توجه بسیاری از اتباع خارجی قرار گرفته است. درست کردن اینغذا کمی سخت است زیرا فوت و فنهای خاص خودش را دارد.
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده
مواد لازم برای ۴ نفر زمان آماده: ۴ ساعت | |||||||||||
مواد مورد نیاز | مقدار لازم | میزان کالری | |||||||||
راسته گوساله | ۵۰۰ گرم | هر ۱۰۰ گرم ۱۱۶ کیلوکالری | |||||||||
قلوه گاه گوسفند | ۵۰۰ گرم | هر۱۰۰ گرم۳۰۰ کیلوکالری | |||||||||
پیاز | ۲ عدد | هر یک عدد ۵ کالری | |||||||||
گوجه فرنگی | ۴ عدد | – | |||||||||
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری | – | |||||||||
نمک و فلفل و سماق | هرکدام ۲ قاشق چای خوری | – |
طرز تهیه کباب کوبیده
برای درست کردن اینغذا مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول:
پس از آن که پیازها را خوب شستید آنها را رنده ریز کنید. در صورت تمایل میتوانید پیازها را در چرخ گوشت بریزید، تا خوب خرد شود.
مرحله دوم:
آب پیاز را بگیرید و کنار بگذارید حال در اینمرحله گوشتها را در چرخ گوشت بریزید و دو بار چرخ کنید تا کاملا منسجم شود.
مرحله سوم:
گوشتها را به پیاز اضافه کرده و زعفران و ادویه به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا کوبیده شما وا نرود.
مرحله چهارم:
پس از آن که مایع را خوب ورز دادید، آن را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را بگیرد.
مرحله پنج:
در این میان، گوجهها را بشویید و آنها را از وسط نصف کنید و به سیخ بکشید.
مرحله ششم:
مایع را از یحچال در بیاورید و حدود نیم ساعت دیگر آن را خوب ورز دهید و به سیخ بکشید و به مدت یک ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید.
مرحله هقتم:
منقل را آماده کنید و خوب باد بزنید تا ذغالها کاملا سرخ رنگ شود. اگر باربیکیو دارید در ابتدا شعله را متوسط بگذارید تا کباب خودش را بگیرد، سپس شعله را کم گنید.
مرحله هشتم:
سیخها را روی منقل یا باربیکیو قرار داده و پس از آن که یک طرف کباب کامل سفت شد و پخت، طرف دیگر آن را بچرخانید و سپس گوجهها را قرار دهید.
در صورت تمایل میتوانید دو سه عدد پیاز هم به سیخ بکشید و کباب کنید.
کباب کوبیده شما آماده است. نوش جان.
نکات تهیه کباب کوبیده
- حتما سعی کنید برای درست کردن کباب از مخلوط گوساله و گوسفند استفاده کنید، چون منسجم تر است.
- آب پیاز را باید خوب بگیرید در اینصورت کباب وا می رود.
- زمانی که کبابها را به سیخ کشیدید با فشار انگشت روی گوشت برآمدگی ایجاد کنید تا خوب مغزپخت شود.
- در صورت تمایل میتوانید اگر کباب کوبیده شما خشک بود کمی روغن زیتون روی آنها بریزید.
- سعی کنید از پیاز سفید یا پیاز زرد استفاده کنید.
- پیاز را حتما رنده ریز کنیدزیرا رنده درست طعم خوبی به کباب شما نمیدهد.