ورژن

چیز کیک

 

مواد لازم برای تهیه چیز کیک:

مواد لازم مقدار لازم کالری
بیسکوییت ساده ۱ و ۳/۴ فنجان
کره ذوب شده یا روغن فرابکر آفتابگردان ۱/۳ فنجان
شکر دانه ریز ۱ و ۱/۴ فنجان
نمک ۱/۲ قاشث چایخوری
پنیر خامه‌ای ۲۲۶ گرم
خامه ۱/۲ فنجان
وانیل ۲ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کیک پنیر:

فر را در دمای 175 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم میکنیم.

مرحله اول:

بیسکوییت، کره یا روغن آفتابگردان، ۱/۴ فنجان شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ ریخته و باهم مخلوط می‌کنیم، سپس این مواد را با انتهای یک لیوان در کف یک تابه 23 سانتی فشرده میکنیم.

مرحله دوم:

سپس آن را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه داخل فر قرار داده و منتظر می‌مانیم تا به آرامی طلایی شود. پس از گذشت زمان مورد نیاز از فر خارج کرده و می‌گذاریم خنک شود.

مرحله سوم:

پنیرخامه‌ای و شکر را با دور متوسط همزن شروع به مخلوط کردن می‌کنیم. دقت کنید تمام مواد به خوبی مخلوط شوند اگر پنیر به دیواره‌های ظرف چسبید حتما با کاردک مخصوص آن را جدا کنید.

مرحله چهارم:

سرعت دستگاه را کم کنید؛ خامه و وانیل را به آرامی به آن اضافه کنید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید. سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به مواد اضافه کنید و پس از اضافه کردن هر کدام آرام مخلوط را هم بزنید تا به هم ترکیب شوند. مواد را روی بیسکوییت‌های پخته شده بریزید و بدون اینکه باهم مخلوط شوند روی سطح آن پخش می‌کنیم.

مرحله پنجم:

ماهی‌تابه را خوب با فویل ببندید که آب نتواند به داخل آن نفوذ کند. تابه را در یک تابه بزرگ‌تر که با آب جوش پر شده قرار دهید به طوری که ۳/۴ تابه در آب فرو رود، دقت کنید که آب بالاتر از سطح فویل نیاید. مدت زمان پخت حدود ۶۰ تا ۷۰ دقیقه زمان میبیرد.

مرحله ششم:

یک عدد چاقو را با دقت دور ظرف بین کیک و تابه میچرخانیم تا کیک از دیواره‌های ظرف جدا شود. کیک پنیر باید به مدت یک ساعت در دمای اتاق بماند تا خنک شود. سپس روی آن را پوشانده و به مدت ۶ ساعت یا یک شب داخل یخچال قرار دهید.

چیز کیک را میتوانید با میوه‌های فصل تزئین کرده و از خوردن آن لذت ببرید. این کیک تا ۵ روز داخل یخچال سالم باقی می‌ماند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *