ورژن

پیراشکی پوره سیب زمینی و سوسیس

 

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی و سوسیس:

مواد لازم برای ۱۲ نفر مدت زمان آماده سازی: 1 ساعت
مواد لازم مقدار مورد نیاز کالری
سیب زمینی ۶ الی ۷ عدد متوسط یک عدد متوسط 164 کالری
سوسیس ۱۲ عدد هر ۱۰۰ گرم ۲۵۴ کالری
پنیر ورقه‌ای ۶ عدد هر ورق ۸۶ کالری
تخم مرغ ۴ عدد هر عدد ۷۰ کالری
پنیر سفید ۱ قاشق غذا خوری هر ۱۰۰ گرم ۱۷۷ کالری
نمک ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق مربا خوری
فلفل قرمز ۱ قاشق مربا خوری
پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
آویشن ۱ قاشق مربا خوری
نعنا خشک ۱ قاشق مربا خوری
پودر پانکو ۲۰۰ گرم هر ۱۰۰ گرم ۱۱۰ کالری
میتوانید برای سرخ کردن از روغن‌ فرابکر استفاده کنید.

 

طرز تهیه پیراشکی پوره سیب زمینی و سوسیس:

مرحله اول:

ابتدا سیب‌زمینی‌ها را همراه با نمک و آب، خوب می‌پزیم. سپس بدون اینکه سیب‌زمینی‌ها را زیر آب سرد قرار دهیم پوست آن‌ها را جدا کرده و خوب له میکنیم.

مرحله دوم:

دو عدد تخم مرغ، فلفل سیاه، فلفل قرمز، نعنا، آویشن و پنیر سفید را به سیب‌زمینی‌ها اضافه کرده و خوب با هم ترکیب می‌کنیم.

مرحله سوم:

هر ورقه پنیر را به دو قسمت تقسیم می‌کنیم. سوسیس ها را به سیخ چوبی میزنیم و پنیرها را دور هر سوسیس میپیچیم. سپس اطراف هر کدام را با سیب‌زمینی که از قبل تهیه کردیم رول می‌کنیم. بعد از این کار اجازه میدهیم پیرا

مرحله آخر تهیه پیراشکی پوره سیب زمینی و سوسیس :

دو عدد تخم‌مرغ را داخل ظرف جداگانه شکسته و روی هر کدام از سیب‌زمینی‌هایی که دارای مغز سوسیسی هستند را با تخم‌مرغ زده شده میپوشانیم. سپس پیراشکی‌ها را داخل پودر پانکو میغلتانیم. در این مرحله مواد آماده سرخ شدن هستند.

 

 

نکات مهم در تهیه پیراشکی پوره سیب زمینی و سوسیس :

  • آب سیب‌زمینی‌ها را قبل از پوست کندن حتما خوب بگیرید.
  • در هنگام سرخ کردن روغن باید خوب داغ باشد.
  • در صورتی که پودر پانکو ندارید، میتوانید از پودر سوخاری استفاده کنید.
  • میتوانید پیراشکی را در دمای ۱۸۰ درجه فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

خواص تغذیه‌ای سیب زمینی:

  • کاهش فشار خون
  • بهبود سلامت قلب
  • پیشگیری از سرطان
  • بهبود سلامت مغز
  • کمک به تقویت استخوان‌ها
  • کاهش التهاب
  • بهبود هضم و گوارش
  • تقویت ایمنی بدن
  • کنترل وزن
  • کاهش کلسترول
  • کاهش علائم قبل از قاعدگی
  • درمان سنگ کلیه
  • از بین بردن تیرگی دور چشم

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *