ماکارونی یکی از انواع پاستاها است که به شکل لولههای خمیده است. ما به اشتباه در ایران به اسپاگتی و هر نوع پاستا ماکارونی میگوییم.ما ایرانیها خیلی طرفدار این غذا هستیم و برای مواقعی که خیلی خسته هستیم و حوصله آشپزی نداریم بهترین گزینه است.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی :
مواد لازم برای ۴ نفر زمان آمادهسازی: ۲ ساعت | |||||||||||
مواد مورد نیاز | مقدار لازم | میزان کالری | |||||||||
ماکارونی صدفی | ۴۰۰ گرم | – | |||||||||
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم | هر ۱۰۰ گرم ۲۴۰ کیلوکالری | |||||||||
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری | – | |||||||||
پیاز | ۲ عدد | هر یک عدد ۵ کالری | |||||||||
سیر | ۱ حبه | – | |||||||||
قارچ | ۱ بسته | هر ۱۰۰ گرم ۲۶ کیلوکالری | |||||||||
نمک و فلفل | هرکدام ۲ قاشق چای خوری | – |
طرز تهیه ماکارونی :
مرحله اول :
ابتدا در تابهای روغن کنجد فرابکر ورژن بریزید و سپس پیازها را نگینی خورد کنید و در آن تفت دهید. پس از آن سیر را خرد کرده و به مواد اضافه کنید تا کاملا طلایی شود.
مرحله دوم :
قارچها را بشویید، خرد کرده و در تابه بریزید و در ادامه تفت بدهید. سپس گوشت چرخکرده را به مواد اضافه کنید .اگر ادویه مخصوص ماکارونی دارید روی مواد بپاشید و در صورتی که دسترسی به این ادویه نداشتید از همان نمک و فلفل استفاده کنید و خوب هم بزنید سپس دو قاشق رب اضافه کنید و یک لیوان آب بریزید و درب تابه را ببندید تا خوب بپزد. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برای پخت گوشت کافی است.
مرحله سوم :
یک قابلمه بردارید درون آن را آب بریزید و بگذارید جوش بیاید، ماکارونیهای صدفی را به همراه مقداری نمک داخل آب جوش قرار دهید. پس از گذشت مدت زمان کمی در حدود ۷ دقیقه که ماکارونیها نرم شدند، آنها را آبکش کنید.
مرحله چهارم :
ته قابلمهای جدید روغن بریزید و سیبزمینی را برای ته دیگ برش بزنید و در کف آن بگذارید. سپس ماکارونیها را لایه لایه بریزید و میان آنها مایع گوشتی خود را قرار بدهید، درب قابلمه را بگذارید تا خوب دم بکشد.
نوش جان