روغن فرابکر ورژن

ماکارونی

ماکارونی یکی از انواع پاستاها است که به شکل لوله‌های خمیده است. ما به اشتباه در ایران به اسپاگتی و هر نوع پاستا ماکارونی می‌گوییم.ما ایرانی‌ها خیلی طرفدار این غذا هستیم و برای مواقعی که خیلی خسته هستیم و حوصله آشپزی نداریم بهترین گزینه است.

 

مواد لازم برای تهیه ماکارونی :

مواد لازم برای ۴ نفر                                                                                                                             زمان آماده‌سازی: ۲ ساعت
مواد مورد نیاز مقدار لازم میزان کالری
ماکارونی صدفی  ۴۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده  ۲۰۰ گرم هر ۱۰۰ گرم ۲۴۰ کیلوکالری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد هر یک عدد ۵ کالری
سیر ۱ حبه
قارچ ۱ بسته هر ۱۰۰ گرم ۲۶ کیلوکالری
نمک و فلفل هرکدام ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه ماکارونی :

مرحله اول :

ابتدا در تابه‌ای روغن کنجد فرابکر ورژن بریزید و سپس پیازها را نگینی خورد کنید و در آن تفت دهید. پس از آن سیر را خرد کرده و به مواد اضافه کنید تا کاملا طلایی شود.

مرحله دوم :

قارچ‌ها را بشویید، خرد کرده و در تابه بریزید و در ادامه تفت بدهید. سپس گوشت چرخ‌کرده را به مواد اضافه کنید .اگر ادویه مخصوص ماکارونی دارید روی مواد بپاشید و در صورتی که دسترسی به این ادویه نداشتید از همان نمک و فلفل استفاده کنید و خوب هم بزنید سپس دو قاشق رب اضافه کنید و یک لیوان آب بریزید و درب تابه را ببندید تا خوب بپزد. حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه برای پخت گوشت کافی است.

مرحله سوم :

یک قابلمه بردارید درون آن را آب بریزید و بگذارید جوش بیاید، ماکارونی‌های صدفی را به همراه مقداری نمک داخل آب جوش قرار دهید. پس از گذشت مدت زمان کمی در حدود ۷ دقیقه که ماکارونی‌ها نرم شدند، آن‌ها را آب‌کش کنید.

مرحله چهارم :

ته قابلمه‌ای جدید روغن بریزید و سیب‌زمینی را برای ته دیگ برش بزنید و در کف آن بگذارید. سپس ماکارونی‌ها را لایه لایه بریزید و میان آن‌ها مایع گوشتی خود را قرار بدهید، درب قابلمه را بگذارید تا خوب دم بکشد.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا