مواد لازم جهت تهیه مافین بلوبری:
مواد مورد نیاز | مقدار لازم | کالری | |||||||||
ماست ساده | ۱ فنجان | ۱۰۰گرم ۶۳ کالری | |||||||||
روغن آفتابگردان یا کلزا | ۱/۳ فنجان | ۱۰۰گرم ۹۰۰ کالری | |||||||||
تخم مرغ | ۱ عدد | ۱ عدد ۷۰ کالری | |||||||||
عصاره وانیل | ۱ قاشق چایخوری | – | |||||||||
آرد | ۲ فنجان | ۱۰۰گرم ۳۶۰ کالری | |||||||||
شکر سفید | ۱/۲ فنجان | ۱۰۰گرم ۲۳۵ کالری | |||||||||
بیکینیگ پودر | ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری | – | |||||||||
جوش شیرین | ۱/۴ قاشق چایخوری | – | |||||||||
نمک | ۱/۴ قاشق چایخوری | – | |||||||||
بلوبری | ۱/۴ قاشق چایخوری | – | |||||||||
طرز تهیه کلوچه :
مرحله اول:
فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
مرحله دوم:
تخممرغ را همراه ۱/۳ فنجان روغن آفتابگردان یا روغن کلزا فرابکر، ۱ فنجان ماست و عصاره وانیل مخلوط میکنیم.
مرحله سوم:
آرد را با جوش شیرین مخلوط کرده و همه را با هم الک میکنیم و سپس بیکینگ پودر و نمک را به آن اضافه میکنیم. و در نهایت شکر را اضافه کرده و باهم مخلوط میکنیم.
مرحله چهارم:
هسته بلوبریها را از آن خارج کرده و با آرد در میکسر مخلوط کنید.
مرحله پنجم:
مواد خشک و مرطوب را باهم مخلوط کنید تا مواد خشک خیس خورده و مقداری رطوبت به خود بگیرند.
مرحله ششم:
خمیر کلوچه بلو بری حاصل شده را داخل ظرف مافینها میریزیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد درون فر قرار میدهیم. برای تست میزان پختگی میتوانید از یک خلال دندان استفاده کنید.
مرحله هفتم:
کلوچه بلو بری را از فر خارج کرده و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه میدهیم تا کاملا سرد شود سپس اطراف لبه یک چاقو را مقداری کره بمالید و مافین ها را از قالب جدا کرده روی یک سینی پنچرهای قرار داده تا کلا خنک شوند.
مافینها یا کلوچه بلو بری شما آماده سرو کردن هستند، میتوانید این کلوچه ها را با شربتی که دوست دارید و یا بستنی در کنار آن سرو کنید.