سوپ شیر یکی از پیش غذاهای معروف در سراسر جهان است. این سوپ در ترکیبات مختلف توسط سرآشپزهای معروف دنیا تهیه شده و مورد پسند اقوام مختلف دنیا قرار گرفته است. اکثر آشپزها سوپ شیر را با خامه تهیه میکنند و به همین دلیل پیش غذایی قوی و پر کالری به حساب میآید. در صورتی که به طعم ذرت علاقه دارید میتوانید مقداری به سوپ اضافه خود اضافه کنید. این سوپ برای کودکانی که با تجویز پزشک میتوانند از غذای بزرگسالان مصرف کنند بسیار مقوی بوده و در رشد آنها تأثیر چشمگیری خواهد داشت.
مواد لازم جهت تهیه سوپ شیر:
مواد لازم برای ۴نفر | زمان پخت: ۳ساعت | ||||||||||
سینه مرغ | ۱ عدد | هر ۱۰۰گرم ۱۹۵کیلوکالری | |||||||||
جو پرک | ۱۰۰گرم | هر ۱۰۰گرم ۸۰کیلوکالری | |||||||||
هویج | ۱ عدد متوسط | – | |||||||||
قارچ | ۲۵۰ گرم | هر عدد ۱۶ کیلو کالری | |||||||||
شیر | نیم لیتر | ۲۵۰ کالری | |||||||||
آبلیمو | ۱ قاشق سوپخوری | – | |||||||||
پیاز متوسط | ۱ عدد | – | |||||||||
جعفری خورد شده | ۱ قاشق غذاخوری | – | |||||||||
نمک، زردچوبه،فلفل سیاه | به مقدار کافی | – | |||||||||
روغن مایع فرابکر | به مقدار کافی | ||||||||||
جهت حفظ سلامت خانواده و تناسب اندام خود، از روغنهای فرابکر استفاده کنید. |
طرز تهیه:
مرحله اول:
ابتدا جو را پاک کرده و خوب میشوییم. سپس پیازها را خورد کرده و همراه با جو در قابلمهای که از آب پر کردهایم قرار میدهیم.
مرحله دوم:
بعد از اینکه جو نیمپز شد، مرغ را به آن اضافه میکنیم و به مدت دوساعت صبر میکنیم تا مرغها خوب بپزد. سپس مرغها را خارج میکنیم و صبر میکنیم کمی خنک شود. مرغ را ریش ریش میکنیم و مجدد داخل جو ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا به اصطلاح جا بیفتد.
مرحله سوم:
قارچ را که از قبل خورد کرده بودیم در داخل قابلمه میریزیم و منتظر میمانیم تا بپزد سپس جعفری را به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم:
حالا نوبت شیر است، شیر را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم مواد با هم به مدت نیم ساعت بجوشند. و در آخر برای طعم بهتر و لذیذتر در صورتی که دوست داشتید و با کالری اضافی مشکلی ندارید، مقداری خامه به آن اضافه کنید.
فوت کوزهگری سوپ شیر:
اگر در هنگام پخت سوپ شیر، شیر به صورت سرد به آن اضافه کنید. شیر میبرد و ظاهری بد به سوپ شما میدهد.
دقت داشته باشید که آبلیمو به علت اسیدی بودن باعث بریده بریده شدن شیر میشود.