کشک و بادمجان غذای پر طرفدار محلی
کشک و بادمجان غذای اصیلی ایرانی و تهرانی است و از قدیم باعث خوشرنگ تر شدن سفرهی مردم میشد.
کشک و بادمجان غذای اصیلی ایرانی و تهرانی است و از قدیم باعث خوشرنگ تر شدن سفرهی مردم میشد.
این حلوا در استان هرمزگان تهیه میشود و همراه قهوه عربی سرو میگردد. ساکو که به لهجه بندری به آن سیاگو میگویند، نوعی ماده نشاستهای سفید رنگ به قطر ۱ تا۸ میلیمتر است که از مغز ساقه درخت نخل تهیه میگردد. سیاگو از مواد غذایی مردم جزایر مولوکو و گینه نو میباشد و به نام ساک ساک یا ساگو نیز نام میبرند. سیاگو (ساکو) را میتوان از عطاری تهیه نمود.