پیتزا سوسیس و کالباس
اولین پیتزایی که برای بار اول وارد ایران شد پیتزا سوسیس و کالباس بود که خیلی نوستالژی است و هنوزم هم طرفداران خود را دارد.
اولین پیتزایی که برای بار اول وارد ایران شد پیتزا سوسیس و کالباس بود که خیلی نوستالژی است و هنوزم هم طرفداران خود را دارد.
کوفته از غذاهای سنتی ایرانی به حساب میآید و در بسیاری از شهرها به عنوان غذای محلی برای مسافران سرو میشود. یکی از انواع معروف این غذا کوفته برنجی است که طرز تهیه آن آورده شده است.
این حلوا در استان هرمزگان تهیه میشود و همراه قهوه عربی سرو میگردد. ساکو که به لهجه بندری به آن سیاگو میگویند، نوعی ماده نشاستهای سفید رنگ به قطر ۱ تا۸ میلیمتر است که از مغز ساقه درخت نخل تهیه میگردد. سیاگو از مواد غذایی مردم جزایر مولوکو و گینه نو میباشد و به نام ساک ساک یا ساگو نیز نام میبرند. سیاگو (ساکو) را میتوان از عطاری تهیه نمود.
از جمله فست فودهای خانگی و مقوی که خواص گوشت در آن یافت میشود پیراشکی گوشت است. پیراشکی گوشت یک وعده غذایی کامل برای کودکان و یا سایر افراد میباشد. این غذا به سبکهای ایتالیایی و یا عربی بین طرفداران آن سرو میشود.