پیتزا سوسیس و کالباس
اولین پیتزایی که برای بار اول وارد ایران شد پیتزا سوسیس و کالباس بود که خیلی نوستالژی است و هنوزم هم طرفداران خود را دارد.
اولین پیتزایی که برای بار اول وارد ایران شد پیتزا سوسیس و کالباس بود که خیلی نوستالژی است و هنوزم هم طرفداران خود را دارد.
عدس پلو غذای مخصوص مهمانیها و مجالس مذهبی است که از دیرباز در مراسم مذهبی به عنوان نذری سرو میشود.
اگر شما یک مهمانی مجللی گرفتهاید و نمیدانید که چه برای شام یا ناهار سرو کنید، بیف استراگانف غذای شاهانهی بینظیری برای مهمانیها است.
پیتزا مرغ ایتالیایی غذایسبک و در عین حال سیرکننده است. اگر سعی کنید خودتان آن را در خانه بپزید بسیار سالمتر است.
کوفته از غذاهای سنتی ایرانی به حساب میآید و در بسیاری از شهرها به عنوان غذای محلی برای مسافران سرو میشود. یکی از انواع معروف این غذا کوفته برنجی است که طرز تهیه آن آورده شده است.
غذاهای دریایی همیشه طرفداران خاص خود را دارد. غذاهایی مثل خوراک میگو و یا سایر غذاهایی که در آن جانوران دریایی استفاده میشوند، بو و طعم خاصی دارد که مورد پسند همگی نیست. اما این بار برای شما دستور پخت تازهای از ماهی سوخاری با خمیر مخصوص را آوردهایم که هر کسی را عاشق خود میکند.
غذاهایی که با سوسیس و پنیر همراه باشند، معمولا جزء غذاهای همه پسند میشوند. پیراشکی پوره سیب زمینی و سوسیس در نگاه اول شاید زیاد دلچسب به نظر نیاد، اما به شما قول میدیم با خوندن طرز تهیه، و درست کردنش حتما مشتری ثابت این غذا میشید.
پاستا پنه یکی از لذیذترین غذاهای ابتالیایی است که در رستوران های لوکس وجود دارد کمتر رستوران لاکچری پیدا میشود که این غذا را سرو نکند.
ساندویچ گوشت و قارچ خانگی یک غذای بسیار سالمی است که شما به راحتی آن را در خانه هم میتوانید درست کنید.طرز تهیه اینساندویچ بسیار آسان است و فقط کافی است تا کمی گوشت چرخکرده و قارچ خرد شده داشته باشید تا با پنیر پیتزا و نان باگت آن را درست کنید. در طرز تهیه این غذا باید به ایننکته دقت کنید که اینساندویچ با نان باگت درست میشود که ترجیحا باید تازه باشد و در فر گذاشته بشود زیرا اگر در فر درست نشود نان شما خرد و متلاشی میشود.
شپردزپای به معنای پای چوپان است و یک غذای انگلیسی به جساب می آید، که طرز تهیه آن شبیه به لازانیا است. اما این غذا بسیار آسان تر از لازانیا است.