روغن فرابکر ورژن

غذاهای محلی

هویج پلو

هویج پلو یک غذای اصیل ایرانی است که اصالت آن به شیراز باز می گردد.

شامی کباب

شامی کبابی یک غذای اصیل شمالی است و طرز تهیه آن شبیه کتلت است.

گیجای رشتی

طرز تهیه گیجای رشتی: سبزی مخصوص گیجای یا سبزی آش، شوید، نعنای، روغن فرابکر…. این غذا با سلیقه و ذائقه هر کس به نوع متفاوتی پخته میشود: ترش یا ملس

خورشت باقلا قاتوق

خورشت باقلا قاتوق ازغذاهایی است که طرفداران خاص خود را دارد و دارای پروتئین فراوان است و به افرادی که دچار کم خونی هستند در صورت حساسیت نداشتن به باقالی توصیه می‌شود

میرزا قاسمی

غذاهایی که در پخت آنها از بادمجان استفاده می‌شود بسیار زیاد هستند. با هزینه بسیار کم و مواد اولیه که در هر خانه‌‌ای پیدا می‌شود میتوان میرزا قاسمی درست کرد. این غذا برای دورهمی‌های خودمانی غذای بسیار مناسبی است.

اسکرول به بالا