چیز کیک ژله ای
چیز کیک خرده شیشه ای یک دسر خوشمزه وجدید است که ممکن است هنوز آن را امتحان نکرده باشید.
چیز کیک خرده شیشه ای یک دسر خوشمزه وجدید است که ممکن است هنوز آن را امتحان نکرده باشید.
سوغاتی معروف شهر قم سوهان است که انواع متفاوتی دارد، یکی از انواع این دسر ، سوهان عسلی است که به سادگی با شکر، روغن آفتابگردان، عسل و زعفران تهیه شده است. در مطلب زیر طرز تهیه به طور کامل توضیح داده شده است.
یکی از کیکهایی که این روزها طرفداران زیادی پیدا کرده و به عنوان دسر میشه از اون استفاده کرد، چیز کیک است. کیک پنیر دستور بسیار سادهای دارد و میتوانید در مدت زمان کوتاهی یک دسر بسیار خوشمزه تهیه کنید. اگر شما طبق این دستورالعمل کیک پنیر را درست کنید هیچ پیچیدگی خاصی نخواهد داشت. همه این مراحل تست شده است و شما با خیال راحت میتوانید برای پخت چیز کیک اقدام کنید.
کلوچهها انواع متفاوتی دارند و طعم و مزه هر کدام با توجه به مغزی که دارند با یکدیگر تفاوت دارد. این کلوچهها را به عنوان عصرانه میتوان با چای، قهوه و یا نسکافه سرو کرد و از آن لذت برد. مافین بلوبری یا کلوچه بلوبری از جملههای خاطره انگیز میتواند باشد که با پختن و خوردن آن میتوانید لحظات خوبی را سپری کنید
انواع کلوچهها از جمله مواد غذایی هستند که هم خاصیت بالایی دارند و هم مورد استقبال اکثر سلیقهها است. کلوچه زردآلو با داشتن جو سر سرشار از فیبر و پروتئین بوده و برای سلامت دستگاه گوارش بسیار مفید است. از این کلوچهها برای میان وعدهها و برای دورهمیهای دوستانه میتوان استفاده کرد.
این حلوا در استان هرمزگان تهیه میشود و همراه قهوه عربی سرو میگردد. ساکو که به لهجه بندری به آن سیاگو میگویند، نوعی ماده نشاستهای سفید رنگ به قطر ۱ تا۸ میلیمتر است که از مغز ساقه درخت نخل تهیه میگردد. سیاگو از مواد غذایی مردم جزایر مولوکو و گینه نو میباشد و به نام ساک ساک یا ساگو نیز نام میبرند. سیاگو (ساکو) را میتوان از عطاری تهیه نمود.
همه کسانی که با روغن و کرههای حیوانی و حتی گیاهی کیک میپزند و یا آشپزی میکنند بر این باورند که با روغن زیتون هم میتوان کیکهای خوش مزهای پخت. در بخش محصولات سایت راجع به فواید روغن زیتون بیشتر صحبت شده و در این دستور آشپزی هم بعضی موارد را ذکر میکنیم.
بنیه سیب یکی از دسرهای محبوب و معروف فرانسه است که گاهی اوقات به همراه کرم پاتیسر سرو میشود. بنیه سیب معمولا در مهمانیها و پذیراییهای عصرانه در دورهمیهای دوستانه مصرف میشود. دسرها را عموما بعد از صرف وعدههای غذایی اصلی برای هضم بهتر غذا و بالا بردن عملکرد دستگاه گوارش مصرف میکنند. بنیه سیب …