ورژن

کباب کوبیده

کباب کوبیده یک غذای خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفدار زیادی دارد. این‌غذا به حدی محبوب است که مورد توجه بسیاری از اتباع خارجی قرار گرفته است. درست کردن این‌غذا کمی سخت است زیرا فوت و فن‌های خاص خودش را دارد.

 

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده

مواد لازم برای 4 نفر                                                                                                                             زمان آماده: 4 ساعت
مواد مورد نیاز مقدار لازم میزان کالری
راسته گوساله 500 گرم هر 100 گرم 116 کیلوکالری
قلوه گاه گوسفند 500 گرم هر100 گرم300 کیلوکالری
پیاز 2 عدد هر یک عدد 5 کالری
گوجه فرنگی 4 عدد
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و سماق هرکدام 2 قاشق چای خوری

طرز تهیه کباب کوبیده

برای درست کردن این‌غذا مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول:

پس از آن که پیازها را خوب شستید آن‌ها را رنده ریز کنید. در صورت تمایل می‌توانید پیازها را در چرخ گوشت بریزید، تا خوب خرد شود.

مرحله دوم:

آب پیاز را بگیرید و کنار بگذارید حال در این‌مرحله گوشت‌ها را در چرخ گوشت بریزید و دو بار چرخ کنید تا کاملا منسجم شود.

مرحله سوم:

گوشت‌ها را به پیاز اضافه کرده و زعفران و ادویه به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید تا کوبیده شما وا نرود.

مرحله چهارم:

پس از آن که مایع را خوب ورز دادید، آن را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود و خودش را بگیرد.

مرحله پنج:

در این میان، گوجه‌ها را بشویید و آن‌ها را از وسط نصف کنید و به سیخ بکشید.

مرحله ششم:

مایع را از یحچال در بیاورید و حدود نیم ساعت دیگر آن را خوب ورز دهید و به سیخ بکشید و به مدت یک ساعت آن را داخل یخچال قرار دهید.

مرحله هقتم:

منقل را آماده کنید و خوب باد بزنید تا ذغال‌ها کاملا سرخ رنگ شود. اگر باربیکیو دارید در ابتدا شعله را متوسط بگذارید تا کباب خودش را بگیرد، سپس شعله را کم گنید.

مرحله هشتم:

سیخ‌ها را روی منقل یا باربیکیو قرار داده و پس از آن که یک طرف کباب کامل سفت شد و پخت، طرف دیگر آن را بچرخانید و سپس گوجه‌ها را قرار دهید.

در صورت تمایل می‌توانید دو سه عدد پیاز هم به سیخ بکشید و کباب کنید.

کباب کوبیده شما آماده است. نوش جان.

نکات تهیه کباب کوبیده

  • حتما سعی کنید برای درست کردن کباب از مخلوط گوساله و گوسفند استفاده کنید، چون منسجم تر است.
  • آب پیاز را باید خوب بگیرید در این‌صورت کباب وا می رود.
  • زمانی که کباب‌ها را به سیخ کشیدید با فشار انگشت روی گوشت برآمدگی ایجاد کنید تا خوب مغزپخت شود.
  • در صورت تمایل می‌توانید اگر کباب‌ کوبیده شما خشک بود کمی روغن زیتون فرابکر روی آن‌ها بریزید.
  • سعی کنید از پیاز سفید یا پیاز زرد استفاده کنید.
  • پیاز را حتما رنده ریز کنیدزیرا رنده درست طعم خوبی به کباب شما نمی‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *