شپردزپای یک غذای معروف انگلیسی به معنای پای چوپان می باشد. این غذا از سیب زمینی و گوشت چرخکرده تشکیل شده است.
محتوا: شپردزپای
مواد لازم:
مواد لازم برای 4 نفر زمان پخت: 4 ساعت | |||||||||||
مواد مورد نیاز | مقدار لازم | میزان کالری | |||||||||
گوشت چرخ کرده مخلوط | 300 گرم | هر 100 گرم 240 کیلوکالری | |||||||||
سیب زمینی پخته | 3عدد | هر فنجان 135 کیلوکالری | |||||||||
پیاز بزرگ | 1 عدد | هر یک عدد 5 کالری | |||||||||
سیر | 1 حبه | هر 100گرم 400 کیلوکالری | |||||||||
قارچ | 1 بسته | هر 100 گرم 28 کیلوکالری | |||||||||
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری | هر 100گرم 18 کیلوکالری | |||||||||
پنیرپارمسان | نیم بسته | – | |||||||||
زردچوبه-نمک-فلفل-اویشن | 2 قاشق چای خوری | – | |||||||||
کره | قالب 100 گرمی | هر لیوان 1628 کیلوکالری | |||||||||
آرد سفید | 3 قاشق غذاخوری | – | |||||||||
شیر | 1 لیوان | هر لیوان 102 کیلوکالری |
طرز تهیه سس شپردزپای
ابتدا در یک تابه ای کره را تفت می دهیم سپس روی آن به اندازه سه قاشق غذاخوری آرد سفید میریزیم و اجازه می دهیم طلایی بشود سپس در این مرحله شیر را به مواد اضافه می کنیم. پس از آنکه یک قل خورد روی مواد خامه را میریزیم و زیر گاز را خاموش می کنیم.
طرز تهیه مایع شپردزپای
در یک تابه پیاز را نگینی خورد کرده و به همراه روغن افتابگردان ورژن بگذارید تا کمی طلایی شود سپس سیر خرد شده را به آن اضافه می کنیم پس از آنکه طلایی شد، گوشت را میریزیم تا خوب طلایی شود و رب گوجه به اندازه دو قاشق غذاخوری روی آن میریزیم تا خوب بپزد.
طرز تهیه شپردزپای
حال سیب زمینی در تابه ای جدا آبپز می کنیم و با مایع گوشتی قاطی میکنیم و آن را له می کنیم در این مرحله سسی را که درست کرده اید را روی آن میریزیم و در پایان پنیر اضافه می کنیم و در فری که با دمای 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم شده است می گذاریم تا خوب برشته بشود. غذای شما آماده است. نوش جان