ورژن

سالاد سزار پایه ثابت کافه رستوران ها

سالاد سزار یک‌سالاد ایتالیایی است که در همه‌ی کافه رستوران های شیک یافت می‌شود. کمتر کسی پیدا می‌شود که این‌سالاد را امتحان نکرده باشد. این‌سالاد، سالاد مورد علاقه‌ی ورزشکاران است.

 

مواد لازم

مواد لازم برای 4 نفر                                                                                                                             زمان آماده: 30 دقیقه
مواد مورد نیاز مقدار لازم میزان کالری
فیله مرغ 4 عدد هر 100 گرم 165کیلوکالری
نان تست 1 بسته هر 1 عدد 80کیلوکالری
کاهو 1 عدد هر یک عدد 5 کالری
سیر 3 حبه هر 100گرم 400 کیلوکالری
سس مایونز 2 قاشق چای خوری هر یک قاشق 90 کیلوکالری
شاخه رزماری 1 عدد
سس خردل 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون به مقدار دلخواه هر قاشق 110 کیلوکالری
پنیر پارمزان 3 قاشق غذاخوری هر 100 گرم 431 کیلوکالری
اب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل هرکدام 2 قاشق چای خوری

طرز تهیه سس سالاد سزار

برای درست کردن سس سالاد ابتدا باید آب‌لیمو‌ ترش، نمک، فلفل، سرکه بالزامیک، سس مایونز، سس خردل، سیر رنده شده، پنیر پارمزان و چند قطره روغن زیتون فرابکر ورژن را با هم ترکیب کنید و روی مواد سالاد بریزید و خوب هم بزنید. برای تزیین سالاد بهتر است کمی پنیر پارمسان روی آن بریزید.

طرز تهیه سالاد سزار

در ابتدا لازم است تا فیله‌های مرغ خود را خوب بشویید و آن ها را تفت دهید تا کاملا طلایی بشود. سپس تکه‌های نان تست را به صورت مکعبی برش بزنید و در سیر رنده شده که از قبل تفت دادیم و آن را کاملا طلایی کردیم بیزید و پس از کمی تفت زیر ان را خاموش کنید. حال سس مواد رو روی این مواد بریزید و خوب ترکیب کنید دقت کنید فیله‌ی مرغ را روی سطح آن بریزید.کاهو‌ها را نیز تکه تکه کنید و به داخل مواد بریزید.

نکات تهیه سالاد سزار

هرگز مرغ را در این سالاد ایتالیایی ریش ریش نکنید بهتر است به صورت تکه‌ای مصرف شود.روی نان تست سس نزنید چون باعث نرم شدن آن می شود.سعی کنید کاهو را در ابعاد درشت برش بزنید. سعی کنید نان تست را در سیر تفت دهید تا خوشمزه تر بشود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *