ورژن

بورک گوشت و قارچ

بورک گوشت و قارچ یکی از غذاهای ترکیه‌ای است. که بسیار مشهور است. این غذای خوشمزه در خیابان های ترکیه دیده می شود. این غذا بسیار پر ملات است و برای یک وعده ناهار یا شام عالی است.

 

مواد لازم:

مواد لازم برای 4 نفر                                                                                                                             زمان پخت: 2 ساعت
مواد مورد نیاز مقدار لازم میزان کالری
گوشت چرخ کرده 300 گرم هر 100 گرم 240 کیلوکالری
خمیریوفکا 1 بسته
پیاز بزرگ 3 عدد هر یک عدد 5 کالری
سیر 1 حبه هر 100گرم 400 کیلوکالری
قارچ 1 بسته هر 100 گرم 28 کیلوکالری
پنیر پیتزا 1 بسته هر 100گرم 302 کیلوکالری
زردچوبه-نمک-فلفل-اویشن 2 قاشق چای خوری هر کدام
تخم مرغ 3 عدد هر یکعدد 65 کیلوکالری
ماست 1 فنجان هر نصف لیوان 60 کیلوکالری
شیر 1 فنجان هر نصف لیوان 73 کیلوکالری
روغن زیتون 1 قاشق هر یک قاشق 110 کیلوکالری

طرز تهیه سس بورک گوشت و قارچ:

در یک کاسه تخم‌‌مرغ‌ها و ماست و روغن زیتون فرابکر  را میریزیم و خوب آن را هم می‌زنیم.

طرز تهیه بورک گوشت و قارچ:

ابتدا در یک تابه ای روغن می‌ریزیم وپیازها را نگینی خورد می‌کنیم و به مواد خود اضافه می‌کنیم سپس ادویه که شامل نمک و فلفل و زردچوبه می‌شود را به آن اضافه می‌کنید پس ازآنکه طلایی شدگوشت ها را اضافه می‌کنید.

در این مرحله گوشت‌ها را کاملا هم می‌زنیم تا طلایی بشود.

در مرحله بعدی پس از آنکه قارچ‌ها را خوب شستید آن ها را خرد می‌کنید و به مواد خود اضافه می‌کنید ودرب قابله را می‌گذارید تا مواد شما خوب پپزد و مغز پخت بشود.

خمیر‌های یوفکا را در یک سینی پهن کنید و به تمام سطح آن مخلوط شیر و تخم‌مرغی که قبلا آماده کردید را بزنید تا خشک نشود .مواد را داخل آن ریخته و آن‌ها را لوله می‌کنید.در یک فر با دمای 180 درجه از قبل گرم شده مدت نیم ساعت قرار می‌دهید.غذای‌شما اماده است نوش جان.

نکات مهم در تهیه بورک گوشت و قارچ

نکات مهم در بورک گوشت: اگر قارچ دوست ندارید می‌توانید آن را حذف کنید.
همچنین می‌توانید به جای قارچ، از کمی جعفری خردشده برای بورک گوشت استفاده کنید.
استفاده از رب گوجه فرنگی در مایع شما به سلیقه خودتان بستگی دارد.
در صورتی که بخواهید می‌توانید بورک‌ها را بعد از پیچیدن، داخل روعن داغ غوطه‌ور کرده و حسابی سرخ کنید که در این صورت یک غذای چرب و پرکالری خواهید داشت.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *