چیز کیک ژلهای یکی از خوشمزهترین و محبوبترین دسرها در دنیاست که به روشهای مختلف درست میشود. در همهی کافههای لاکچری ایندسر پر طرفدار پیدا میشود.
مواد لازم برای 4 نفر زمان پخت: 4 ساعت | |||||||||||
مواد مورد نیاز | مقدار لازم | میزان کالری | |||||||||
بیسکویت پتی بور | 200 گرم | هر 100 گرم 450 کیلوکالری | |||||||||
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه | 200 گرم | هر 100 گرم 380 کیلوکالری | |||||||||
خامه پاستوریزه | 200 گرم | هر 100 گرم 400 کیلوکالری | |||||||||
کره | 100 گرم | هر لیوان 1628 کیلوکالری | |||||||||
وانیل | 1 قاشق چایخوری | – | |||||||||
پودر ژله آلوئه ورا | 1 بسته | هر100 گرم 266 گیلوکالری | |||||||||
پودر ژله در طعم های مختلف | 3 بسته | هر100 گرم 266 گیلوکالری |
مرحله اول: درست کردن ژله
ابتدا چند قالب بر میداریم و در هر کدام جداگانه ژله میریزیم یک لیوان آب جوش و سپس یک لیوان آب سرد روی آن میریزیم برای آنکه ژله سفتتری داشته باشید بهتر است از نصف لیوان آب استفاده کنید. قالبها را در یخچال گذاشته و بعد از ایننکه بخوبی خود را گرفت بیرون آورده و به صورت مکعبی برش بزنید.
مرحله دوم: درست کردن چیز کیک ژلهای
در این مرحله بیسکویتهای پتی بور را در مخلوطکن بریزید و با کرهی حرارتدیده کاملا مخلوط کنید.
پس از آنکه کاملا مواد را مخلوط کردید آن را کف قالب خود بریزید و وکاملا منسجم کنید و آن را در یخچال قرار بدهید و پس از یک ساعت در بیاورید.
حال یک بسته ژل آلوورا را در آب جوش و آب سرد حل کنید و روی مواد خود بریزید.
تکه های رنگی ژله را در محلول خود بریزید و لا به لای آن پنیر بریزید و بگذارید یخچال تا ببندد.
قالب چیز کیک را ۳ ساعت در یخچال بگذارید. سپس قالب کمربندی را از دور چیز کیک خود باز کنید. با خامه و تکه های ژله تزئین و سرو کنید.