چیز کیک ژلهای یکی از خوشمزهترین و محبوبترین دسرها در دنیاست که به روشهای مختلف درست میشود. در همهی کافههای لاکچری ایندسر پر طرفدار پیدا میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر زمان پخت: ۴ ساعت | |||||||||||
مواد مورد نیاز | مقدار لازم | میزان کالری | |||||||||
بیسکویت پتی بور | ۲۰۰ گرم | هر ۱۰۰ گرم ۴۵۰ کیلوکالری | |||||||||
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه | ۲۰۰ گرم | هر ۱۰۰ گرم ۳۸۰ کیلوکالری | |||||||||
خامه پاستوریزه | ۲۰۰ گرم | هر ۱۰۰ گرم ۴۰۰ کیلوکالری | |||||||||
کره | ۱۰۰ گرم | هر لیوان ۱۶۲۸ کیلوکالری | |||||||||
وانیل | ۱ قاشق چایخوری | – | |||||||||
پودر ژله آلوئه ورا | ۱ بسته | هر۱۰۰ گرم ۲۶۶ گیلوکالری | |||||||||
پودر ژله در طعم های مختلف | ۳ بسته | هر۱۰۰ گرم ۲۶۶ گیلوکالری |
مرحله اول: درست کردن ژله
ابتدا چند قالب بر میداریم و در هر کدام جداگانه ژله میریزیم یک لیوان آب جوش و سپس یک لیوان آب سرد روی آن میریزیم برای آنکه ژله سفتتری داشته باشید بهتر است از نصف لیوان آب استفاده کنید. قالبها را در یخچال گذاشته و بعد از ایننکه بخوبی خود را گرفت بیرون آورده و به صورت مکعبی برش بزنید.
مرحله دوم: درست کردن چیز کیک ژلهای
در این مرحله بیسکویتهای پتی بور را در مخلوطکن بریزید و با کرهی حرارتدیده کاملا مخلوط کنید.
پس از آنکه کاملا مواد را مخلوط کردید آن را کف قالب خود بریزید و وکاملا منسجم کنید و آن را در یخچال قرار بدهید و پس از یک ساعت در بیاورید.
حال یک بسته ژل آلوورا را در آب جوش و آب سرد حل کنید و روی مواد خود بریزید.
تکه های رنگی ژله را در محلول خود بریزید و لا به لای آن پنیر بریزید و بگذارید یخچال تا ببندد.
قالب چیز کیک را ۳ ساعت در یخچال بگذارید. سپس قالب کمربندی را از دور چیز کیک خود باز کنید. با خامه و تکه های ژله تزئین و سرو کنید.