ورژن

چیز کیک ژله ای

چیز کیک ژله‌ای یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین دسرها در دنیاست که به روش‌های مختلف درست میشود. در همه‌ی کافه‌های لاکچری این‌دسر پر طرفدار پیدا می‌شود.

مواد لازم برای ۴ نفر                                                                                                                             زمان پخت: ۴ ساعت
مواد مورد نیاز مقدار لازم میزان کالری
بیسکویت پتی بور  ۲۰۰ گرم هر ۱۰۰ گرم ۴۵۰ کیلوکالری
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه  ۲۰۰ گرم هر ۱۰۰ گرم ۳۸۰ کیلوکالری
خامه پاستوریزه  ۲۰۰ گرم هر ۱۰۰ گرم ۴۰۰ کیلوکالری
کره  ۱۰۰ گرم هر لیوان ۱۶۲۸ کیلوکالری
وانیل  ۱ قاشق چایخوری
پودر ژله آلوئه ورا  ۱ بسته هر۱۰۰ گرم ۲۶۶ گیلوکالری
پودر ژله در طعم های مختلف  ۳ بسته هر۱۰۰ گرم ۲۶۶ گیلوکالری

مرحله اول: درست کردن ژله‌

ابتدا چند قالب بر می‌داریم و در هر کدام جداگانه ژله می‌ریزیم یک لیوان آب جوش و سپس یک لیوان آب سرد روی آن می‌ریزیم برای آنکه ژله سفت‌تری داشته باشید بهتر است از نصف لیوان آب استفاده کنید. قالب‌ها را در یخچال گذاشته و بعد از ایننکه بخوبی خود را گرفت بیرون آورده و به صورت مکعبی برش بزنید.

 

مرحله دوم: درست کردن چیز کیک ژله‌ای

در این مرحله بیسکویت‌های پتی بور را در مخلوط‌کن بریزید و با کره‌ی حرارت‌دیده کاملا مخلوط کنید.

پس از آنکه کاملا مواد را مخلوط کردید آن را کف قالب خود بریزید و وکاملا منسجم کنید و آن را در یخچال قرار بدهید و پس از یک ساعت در بیاورید.

حال پنیر و خامه را مخلوط کرده و به آن وانیل اصافه کنید و خوب هم بزنید و کنار بگذارید.

حال یک بسته ژل آلوورا را در آب جوش و آب سرد حل کنید و روی مواد خود بریزید.

تکه های رنگی ژله را در محلول خود بریزید و لا به لای آن پنیر بریزید و بگذارید یخچال تا ببندد.

قالب چیز کیک را ۳ ساعت در یخچال بگذارید. سپس قالب کمربندی را از دور چیز کیک خود باز کنید. با خامه و تکه های ژله تزئین و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا