پیتزا مرغ ایتالیایی غذایلذیذ ایتالیایی است که بسیار نارک و سبک است و اگر به عنوان وعده شام آن را مصرف کنید اصلا احساس سنگینی نخواهید کرد.
مواد لازم برای تهیه پیتزا مرغ ایتالیایی:
مواد لازم برای ۴ نفر زمان پخت: ۲ ساعت | |||||||||||
مواد مورد نیاز | مقدار لازم | میزان کالری | |||||||||
مرغ پخته شده | ۱ پیمانه | هر ۱۰۰ گرم ۱۹۰ کیلوکالری | |||||||||
روغن زیتون | ۲ قاشق غذاخوری | هر یک قاشق ۱۲۰ کیلوکالری | |||||||||
قارچ | ۱ بسته | هر ۱۰۰ گرم ۲۸ کیلوکالری | |||||||||
پنیر پیتزا | ۱ بسته | هر ۱۰۰گرم ۳۰۲ کیلوکالری | |||||||||
نمک و فلفل | ۲ قاشق چای خوری هر کدام | – | |||||||||
پودر سیر | ۳ عدد | – | |||||||||
خمیر پیتزا | ۱ عدد | – | |||||||||
سس گوجه رنگی | ۱ فنجان | – |
طرز تهیه پیتزا مرغ ایتالیایی:
مرحله اول:
در اینمرحله بهتر است به جای مرغ فیله مصرف کنید چون هم خوش طعم تر است و هم راحت تر پخته میشود.فیله ها را تکه تکه کنید و با روغن زیتون فرابکر تفت دهید.
مرحله دوم:
در اینمرحله قارچها را خرد کرده و به آن اضافه کنید و ادویه اضافه کنید و درب قابله را کمی بگذارید تا خوب مغز پخت بشوند.
مرحله سوم:
در اینمرحله بهتر است خمیر پیتزای خود را کمی در فر قرار بدهید تا طلایی شود و رنگ آن عوض بشود.
مرحله چهارم:
حال در این مرحله خمیر پیتزای شما برشته شده است، آن را بیرون بیاورید و روی آن کمی روغن زیتون و سس گوجه فرنگی بزنید و پنیر موزرالا بریزید. سپس باقی مواد را بریزید و کمی پنیر پیتزا روی مواد بریزید فقط دقت کنید زیاد نباشد.
مرحله آخر:
حال در فر از قبل گرمشده پیتزایخود را قرار بدهید و به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه اجازه بدهید تا کاملا برشته و طلایی بشود در مرحله آخر کمی جعفری روی آن بپاشید. اکنون پیتزایشما آماده است نوش جان.
نکات کلیدی تهیهی پیتزا مرغ ایتالیایی:
– بهتر است مواد دیگری به پیتزای خود اضافه نکنید چون اصالت آن عوض می شود.