ورژن

پوره سبزیجات هندی

 

مواد لازم جهت تهیه پوره سبزیجات هندی:

مواد لازم برای ۴ نفر مدت زمان آماده‌سازی و پخت: ۱ساعت
مواد لازم مقدار لازم کالری
آرد ۲۵۰ گرم
Self-raising آرد ۵۰ گرم
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
گرام ماسالا ۱ قاشق چایخوری
پودر ماسالا تندوری ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
سیب‌زمینی ۳۰۰ گرم
پیاز ۳۰۰ گرم
پیازچه ۳ عدد
برگ اسفناج ۶تا۸ عدد
برگ گشنیز ۱۰ برگ
نمک ۱ قاضق چایخوری
فلفل سبز تند ۱ قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان فرابکر برای سرخ کردن

 

طرز پخت پوره سبزیجات هندی:

مرحله اول:

آرد معمولی و آرد تکمیلی را داخال کاسه ریخته و خوب مخلوط می‌کنیم. پودر فلفل قرمز، گرام ماسالا و پودر تندوری را در صورتی دوست دارید به آن‌ اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم:

آبلیمو و سپس آب را آرام آرام به مواد اضافه میکنیم تا خمیر صاف و یکدست به دست آید. سپس آن را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کنار می‌گذاریم تا استراحت کند.

مرحله سوم:

سیب زمینی ها را پوست کنده به قطعت کوچک خرد می‌کنیم. و سپس با اسفناج‌ها و گشنیزهای خورد شده مخلوط می‌کنیم.

مرحله چهارم:

روغن آفتابگردان فرابکر را داخل تابه ریخته و صبر کنید تا داغ شود. برای مطمئن شدن از داغ بودن روغن یک تکه کوچک پودر سوخاری در آن بیندازید، اگر خوب سرخ شد، روغن شما آماده است.

مرحله پنجم:

ماواد را داخل خمیرها قرار دهید و دور و بر آن را با دست ببندید. سپس آن‌ها را داخل روغن انداخته و به مدت ۵تا۶ دقیقه خوب سرخ کنید. بعد از اینکه به خوبی روی‌ آن‌ها طلایی شد از روغن خارج کنید معمولا بین ۵ تا ۶ دقیقه زمان می‌برد. پیش غذا آماده سرو کردن است. نوش جان…

 

نکته:

آرد Self-raising یا آرد 

اضافه کردن جوش شیرین و فسفات کلسیم یا بیکینگ پودر به آرد ساده، آرد Self-raising را تشکیل می دهد. برای تهیه این آرد در خانه به ازای هر ۱۵۰ گرم آرد ساده ۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر را به آن مخلوط نموده و سه بار الک کنید.

مواد معدنی و ویتامین های موجود در اسفناج:

در صد گرم اسفناج خام موارد زیر موجود است

  • انر‍‍‍ژی ۲۰ کالری
  • آب ۹۰ گرم
  • پروتئین ۳ گرم
  • چربی ۰/۳ گرم
  • مواد نشاسته ای ۳/۵ گرم
  • کلسیم ۹۰ میلی گرم
  • فسفر ۵۰ میلی گرم
  • آهن ۳/۲ میلی گرم
  • سدیم ۷۰ میلی گرم
  • پتاسیم ۴۷۰ میلی گرم
  • ویتامین آ ۶۰۰۰ واحد.

فواید و خواص اسفناج:

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا