هویج پلو یک غذای شیرازی اصیل است. اینغذا بسیار خوش طعم است و عموما با سالاد شیرازی خیلی میچسبد. بعضی از افراد این غذا را با مرغ ترجیح می دهند. ما هم دستور این غذا را با مرغ نوشتهایم.
مواد لازم برای تهیه هویج پلو
برای درست کردن هویج پلو، شما نیاز به مرغ و هویج و پیاز دارید.
مواد لازم برای ۴ نفر | زمان پخت: ۴ ساعت |
مواد مورد نیاز | مقدار لازم |
سینه مرغ | ۱ عدد بزرگ (هر ۱۰۰ گرم ۱۹۰ کیلوکالری) |
پیاز بزرگ | ۳ عدد (هر یک عدد ۵ کالری) |
نمک-فلفل و زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذا خوری |
هویج | ۳ عدد بزرگ (هر ۱۰۰ گرم ۵۵ کیلوکالری) |
ابلیمو | ۲ قاشق غذا خوری |
طرز تهیه هویج پلو
مرحله اول:
برای درست کردن هویج پلو ابتدا لازم است تا مرغها را خوب بشویید. پس از آن که مرغ ها خوب خشک شدند، سپس روغن آفتابگردان فرابکر را در تابهای ریخته و اجازه بدهید تا خوب داغ شود.
مرحله دوم:
پیازها را خوب بشویید و نگینی خرد کنید و در تابه بریزید، تا خوب طلایی شود، سپس ادویه به آن اضافه کنید.
مرحله سوم:
پس از آن که پیازها خوب طلایی شد، مرغها را به آن اضافه کنید، زمانی که طلایی شد آن را کنار بگذارید.
مرحله چهارم:
کمی روغن زیتون در تابه بریزید و هویج ها را خلالی کرده و به تابه اضافه کنید،آنها را تفت بدهید تا کمی رنگ عوض کند.
مرحله پنجم:
هویج ها را به مرغ خود اضافه کرده و کمی اب بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا مرغها خوب مغزپخت شود.
درست کردن برنج
برای درست کردن هویج پلو، میتوانید برنج را آبکش یا دم نمایید. اما نوع آبکشی آن مجلسی تر است.
مرحله اول:
برنجها را شسته و با نمک در قابلمهای به مدت ۲ ساعت اجازه دهید خیس بخورد.
مرحله دوم:
پس از گذشت دو ساعت، قابلمهای بردارید و در آن آب بریزید. زمانی که آب داخل آن به جوش آمد، برنج ها را اضافه کنید و اجازه دهید تا یک قل بخورد.
مرحله سوم:
پس از آنکه روی برنج شما چند خط افقی افتاد، زمان آبکشی آن است. برنج را آبکشی کرده و قابلمه آن را خشک کنید و مجدد روی گاز بگذارید.
مرحله چهارم:
ته دیگ هر نوعی که دوست دارید، نون یا سیب زمینی را در کف قابلمه بچینید و روی آن کمی زعفران بریزید.
مرحله پنجم:
برنجها را لایه لایه به همراه مواد مرغ در بین آن ها قرار دهید و درب آن را بگذارید تاخوب دم بکشد. هویج پلو شما آماده است. نوش جان.