روغن فرابکر ورژن

ماهی سوخاری با خمیر مخصوص

 

مواد لازم جهت تهیه ماهی سوخاری با خمیر مخصوص:

مواد لازم برای ۳ نفر مدت زمان آماده سازی:۱ ساعت
مواد لازم مقدار مورد نیاز کالری
ماهی قزل آلا یک عدد ۱۰۰ گرم ۱۳۸ کالری
آرد یک و نیم پیمانه ۱۰۰ گرم ۳۶۰ کالری
نمک یک قاشق مرباخوری
فلفل قرمز یک قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
ماء الشعیر کلاسیک ۱ لیوان ۵۰۰ گرم ۱۷۵ کالری
تخم مرغ یک عدد هر عدد ۷۰ کالری
روغن مایع ۲ قاشق غذا خوری ۱ قاشق ۱۲۰ کالری
سیب زمینی ۲ عدد ۱۰۰ گرم ۲۹۲ کالری
به جای روغن‌های تراریخته از روغن‌های فرابکر که با استفاده از کمپرس سرد تولید می‌شوند استفاده کنید.

 

طرز تهیه ماهی سوخاری با خمیر مخصوص:

مرحله اول:

ابتدا فیله ماهی رو به قطعات ۵*۳ تقسیم کنیم و بعد به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله دوم:

آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل، روغن زیتون فرابکر ، بکینگ پودر و ماءالشعیر را به آرامی با یکدیگر ترکیب می‌کنیم تا خمیری نسبتاً شل بدست بیاید.

مرحله سوم:

ابتدا تکه‌های ماهی را داخل آرد میغلتانیم، سپس هر کدام را به مایه خمیری آغشته می‌کنیم. و در آخر هر تکه را با روغن فرابکر آفتابگردان فراوان سرخ می‌کنیم.

مرحله چهارم:

ماهی‌ها را از روغن خارج کرده و سیب زمینی‌های خلال شده را داخل روغن ماهی سرخ می‌کنیم. این غذای خوشمزه رو میتوانید با سس قرمز میل کنید.

 

برای دیدن فیلم آموزش پخت این غذا هم میتوانید به پیج مستر تابه سر بزنید.

 

خواص تغذیه ماهی:

  • ماهی خطر ابتلا به حمله‌ی‌ قلبی و سکته‌های مغزی را کاهش می‌دهد.
  •  ماهی حاوی مواد مغذی است که برای رشد بدن حیاتی است
  • ماهی می‌تواند ماده خاکستری در مغز را افزایش دهد و از زوال عقل در اثر کهولت سن جلوگیری کند
  • ماهی به پیشگیری و درمان افسردگی کمک و شما را شادتر می‌کند
  • ماهی تنها منبع خوب ویتامین D است
  • مصرف ماهی با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های خودایمنی، از جمله دیابت نوع یک ارتباط دارد
  • ماهی به پیشگیری از آسم در کودکان کمک می‌کند
  • مصرف ماهی می‌تواند از بینایی‌تان در دوران پیری محافظت کند
  • ماهی می‌تواند کیفیت خواب را بهبود ببخشد

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا