قارچ شکم پر یک غذای بین المللی است که توسط ۶۰ کشور شناخته شده است اما اصلیترین منبع آن اولین بار توسط آمریکا، چین، لهستان، هلند یافت شد.
مواد لازم برای تهیه قارچ شکم پر
مواد لازم برای ۴ نفر زمان آماده: ۲ ساعت | |||||||||||
مواد مورد نیاز | مقدار لازم | میزان کالری | |||||||||
گوشت چرخکرده مخلوط | ۵۰۰ گرم | هر ۱۰۰ گرم ۲۴۰ کیلوکالری | |||||||||
قارچ | ۱ کیلوگرم | هر۱۰۰ گرم ۲۲ کیلوکالری | |||||||||
پیاز | ۱ عدد | هر یک عدد ۵ کالری | |||||||||
پنیر پیتزا | نیم بسته بزرگ | هر ۱۰۰ گرم ۲۶۰ کیلوکالری | |||||||||
نمک و فلفل و زردچوبه | هرکدام ۲ قاشق چای خوری | – |
طرز تهیه قارچ شکم پر
برای تهیه قارچ شکم پر، لازم است مراحل زیر را انجام دهید. برای درست کردن این غذا شما نیاز به گوشت و قارچ دارید.
مرحله اول:
ابتدا قارچها را خوب بشویید. سعی کنید قارچهای بزرگ را برای ایندستور آشپزی انتخاب کنید.
مرحله دوم:
پیاز را خوب بشویید و ریز خرد کنید و در تابهای با روغن کنجد تفت دهید تا کاملا طلایی شود.
مرحله سوم:
ادویه را به پیازها اضافه کرده و گوشت چرخکرده را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا کاملا طلایی شود.
مرحله چهارم:
برای درست کردن قارچ شکم پر، باید پایه قارچها را جدا کرده و خرد کنید و در مایع گوشت بریزید کمی رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
مرحله پنجم:
مواد را در داخل قارچها بریزید و روی آن کمی پنیر پیتزا بریزید. کف سینی را با روغن زیتون چرب کنید و قارچها را روی آن بچینید.
مرحله ششم:
فر را با درجه ۱۸۰ درجه گرم کنید و سینی را داخل آن قرار دهید پس از گذشت ۲۰ دقیقه که قارچهای شما طلایی شد، قارچ شکم پر شما آماده است. نوش جان.
نکان تهیه قارچ شکم پر
- برای تهیه قارچ شکم پر، بهتر است از پیاز رنده شده استفاده کنید. زیرا راحت تر و سریع تر آب میشود.
- قارچها را حتما درشت انتخاب کنید تا بتوانی به راحتی مواد را به داخل آنها بریزید.
- گوشت چرخکرده شما بهتر است مخلوط باشد، زیرا گوشت گوسفندی بیش از اندازه چرب است و ترکیب آن با پنیر پیتزا بسیار پرکالری میشود.
- قارچ شکم پر پیش غذا است و بهتر است در میان وعده یا قبل از غذا مصرف شود.
- در صورت تمایل سیبزمینی ریز کرده هم میتوانید به داخل مایع گوشتی خود بریزید.