روغن فرابکر ورژن

پیتزا سوسیس و کالباس

عاشقان پیتزا سوسیس و کالباس معمولا این‌گونه پیتزا را از کالباس گوشت و سوسیس داغ درست می‌کنند.

 

مواد لازم برای تهیه پیتزا سوسیس و کالباس

مواد لازم برای ۴ نفر                                                                                                                             زمان پخت: ۱ ساعت
مواد مورد نیاز مقدار لازم میزان کالری
آب نیم لیتر
خمیر خشک نیم پیمانه
آرد سفید یک و یک چهارم لیتر
نمک به مقدار لازم
پنیر پارمسان و موزرالا به مقدار لازم هر ۱۰۰گرم ۳۰۲ کیلوکالری
کالباس گوشت ۳ الی ۴ تکه هر ۱۰۰ گرم ۲۸۰ کیلوکالری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سوسیس ۳ الی ۴ تکه هر ۱۰۰ گرم ۲۵۴ کیلوکالری
روغن زیتون به مقدار لازم هر یک قاشق ۱۱۰ کیلوکالری

طرز تهیه پیتزا سوسیس

 

مرحله اول برای درست کردن خمیر: ابتدا آب گرم تا ۱۵۰ درجه حرارت دیده را با خمیر خشک مخلوط می‌کنیم. میکسر را روشن کنید و روی درجه کم بگذارید. در یک کاسه نمک و فلفل بریزید و در میکسر بریزید و خمیر را آهسته آهسته به آن اضافه کنید. تا زمانی که کاملا شکل توپ به خود بگیرید.

مرحله دوم: در این حین سوسیس و کالباس را در روغن کنجد فرابکر ورژن تفت بدهید.

مرحله سوم: خمیر را آماده کنید روی آن کمی روغن زیتون بمالید و یک قاشق غذاخوری سس روی آن بریزید و روی آن سس، کمی پنیر پارمسان و موزرالا بریزید و سپس نمک و فلفل بپاشید.

مرحله چهارم: در مرحله آخر مجدد روی آن پنیر پارمسان و موزرالا بریزید.

فر را روشن کنید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم شود پیتزا را در آن به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدهید.

اکنون پیتزای سوسیس شما آماده است نوش جان.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا