عاشقان پیتزا سوسیس و کالباس معمولا اینگونه پیتزا را از کالباس گوشت و سوسیس داغ درست میکنند.
مواد لازم برای تهیه پیتزا سوسیس و کالباس
مواد لازم برای ۴ نفر زمان پخت: ۱ ساعت | |||||||||||
مواد مورد نیاز | مقدار لازم | میزان کالری | |||||||||
آب | نیم لیتر | – | |||||||||
خمیر خشک | نیم پیمانه | – | |||||||||
آرد سفید | یک و یک چهارم لیتر | – | |||||||||
نمک | به مقدار لازم | – | |||||||||
پنیر پارمسان و موزرالا | به مقدار لازم | هر ۱۰۰گرم ۳۰۲ کیلوکالری | |||||||||
کالباس گوشت | ۳ الی ۴ تکه | هر ۱۰۰ گرم ۲۸۰ کیلوکالری | |||||||||
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم | – | |||||||||
سوسیس | ۳ الی ۴ تکه | هر ۱۰۰ گرم ۲۵۴ کیلوکالری | |||||||||
روغن زیتون | به مقدار لازم | هر یک قاشق ۱۱۰ کیلوکالری |
طرز تهیه پیتزا سوسیس
مرحله اول برای درست کردن خمیر: ابتدا آب گرم تا ۱۵۰ درجه حرارت دیده را با خمیر خشک مخلوط میکنیم. میکسر را روشن کنید و روی درجه کم بگذارید. در یک کاسه نمک و فلفل بریزید و در میکسر بریزید و خمیر را آهسته آهسته به آن اضافه کنید. تا زمانی که کاملا شکل توپ به خود بگیرید.
مرحله دوم: در این حین سوسیس و کالباس را در روغن کنجد فرابکر ورژن تفت بدهید.
مرحله سوم: خمیر را آماده کنید روی آن کمی روغن زیتون بمالید و یک قاشق غذاخوری سس روی آن بریزید و روی آن سس، کمی پنیر پارمسان و موزرالا بریزید و سپس نمک و فلفل بپاشید.
مرحله چهارم: در مرحله آخر مجدد روی آن پنیر پارمسان و موزرالا بریزید.
فر را روشن کنید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا گرم شود پیتزا را در آن به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدهید.
اکنون پیتزای سوسیس شما آماده است نوش جان.