کسانی که ماهی دوست داشته باشند شاید کم باشند. به خصوص ایرانیها که بیشتر گوشت و مرغ را ترجیح میدهند اما شنیسل ماهی به علت طعم دلپذیر آن و اینکه بوی ضخمی ندارد همه پسند است.
مواد لازم برای شنیسل ماهی:
مواد لازم برای ۴ نفر زمان آماده: ۴ ساعت | |||||||||||
مواد مورد نیاز | مقدار لازم | میزان کالری | |||||||||
ماهی | ۲ عدد | هر عدد ۱۲۰ کیلوکالری | |||||||||
تخم مرغ | ۲ عدد | هر عدد ۶۰ کیلوکالری | |||||||||
آرد سوخاری | ۲ قاشق | – | |||||||||
آرد سفید | به میزان لازم | – | |||||||||
نمک و فلفل و زردچوبه | هرکدام ۲ قاشق چای خوری | – |
طرز تهیه شنیسل ماهی:
مرحله اول: ابتدا ماهی را آغشته به ادویه خود که شامل نمک و زردچوبه و فلفل است بکنید. و روی آن آبلیموی تازه بپاشید و در یخجال به مدت یک ساعت قرار بدهید و درب آن را بگذارید تا یخچال شما بو نگیرد.
مرحله دوم: در مرحله بعدی تخممرغها را در ظرفی شکانده وخوب هم بزنید تا کف کند و یک دست بشود.
مرحله سوم: ماهیها را از یخچال در بیاورید ابتدا آن ها را کاملا با گوشتکوب کمی له کنید تا سطح آن کاملا صاف بشود.
مرحله چهارم: دو ظرف دیگر بردارید و در یگ ظرف آرد سفید با نمک و فلفل و زردچوبه بریزید و در ظرف دیگر مقداری آرد سوخاری بریزید.
مرحله پنجم: ماهیتابهای بردارید و روی شعله کم بکذارید تا داغ شود. و درون آن روغن کنجد فرابکر ورژن بریزید تا روغن خوب داغ بشود.
مرحله آخر: ماهی ها را اول در آرد سفید و بعد در تخممرغ و بعد در آرد سوخاری فرو ببرید و دونه دونه در تابه بگذارید تا خوب طلایی و برشته بشود.
در نهایت آن را با کاهو و سیبزمینی تزیین کنید.
نکات تهیهی شنیسل ماهی:
۱-حتما دقت کنید تا اینماهی را با موادی مثل گوجه و سبزیجات خام تزیین نکنید زیرا بوی ضخم میگیرد.
۲-سبزیجاتی که در کنار آن قرار میدهید سعی کنید حتما پخته باشد.
۳-بهتر است از شب قبل ماهی را با پیاز و ادویه طعم دار کنید.