ورژن

شنیسل ماهی

کسانی که ماهی دوست داشته باشند شاید کم باشند. به خصوص ایرانی‌ها که بیشتر گوشت و مرغ را ترجیح می‌دهند اما شنیسل ماهی به علت طعم دلپذیر آن و اینکه بوی ضخمی ندارد همه پسند است.

 

 

مواد لازم برای شنیسل ماهی:

مواد لازم برای ۴ نفر                                                                                                                             زمان آماده: ۴ ساعت
مواد مورد نیاز مقدار لازم میزان کالری
ماهی ۲ عدد هر عدد ۱۲۰ کیلوکالری
تخم مرغ ۲ عدد هر عدد ۶۰ کیلوکالری
آرد سوخاری ۲ قاشق
آرد سفید به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه هرکدام ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه شنیسل ماهی:

مرحله اول: ابتدا ماهی را آغشته به ادویه خود که شامل نمک و زردچوبه و فلفل است بکنید. و روی آن آبلیموی تازه بپاشید و در یخجال به مدت یک ساعت قرار بدهید و درب آن را بگذارید تا یخچال شما بو نگیرد.

مرحله دوم: در مرحله بعدی تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی شکانده وخوب هم بزنید تا کف کند و یک دست بشود.

مرحله سوم: ماهی‌‌ها را از یخچال در بیاورید ابتدا آن ها را کاملا با گوشت‌کوب کمی له کنید تا سطح آن کاملا صاف بشود.

مرحله چهارم: دو ظرف دیگر بردارید و در یگ ظرف آرد سفید با نمک و فلفل و زردچوبه بریزید و در ظرف دیگر مقداری آرد سوخاری بریزید.

مرحله پنجم: ماهی‌تابه‌ای بردارید و روی شعله کم بکذارید تا داغ شود. و درون آن روغن کنجد فرابکر ورژن بریزید تا روغن خوب داغ بشود.

مرحله آخر: ماهی ها را اول در آرد سفید و بعد در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاری فرو ببرید و دونه دونه در تابه بگذارید تا خوب طلایی و برشته بشود.

در نهایت آن را با کاهو و سیب‌زمینی تزیین کنید.

نکات تهیه‌ی شنیسل ماهی:

۱-حتما دقت کنید تا این‌ماهی را با موادی مثل گوجه و سبزیجات خام تزیین نکنید زیرا بوی ضخم می‌گیرد.
۲-سبزیجاتی که در کنار آن قرار می‌دهید سعی کنید حتما پخته باشد.
۳-بهتر است از شب قبل ماهی را با پیاز و ادویه طعم دار کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *