ساندویچ گوشت و قارچ یک غذایی با طرفدار و خواهان زیادی است که در هر رستورانی پیدا میشود.
مواد لازم:
مواد لازم برای ۴ نفر زمان آماده: ۲ ساعت | |||||||||||
مواد مورد نیاز | مقدار لازم | میزان کالری | |||||||||
گوشت چرخکرده | ۴۰۰ گرم | هر ۱۰۰ گرم ۲۴۰ کیلوکالری | |||||||||
قارچ ورقه ای | ۲۰۰ گرم | هر ۱۰۰ گرم ۲۵ کیلوکالری | |||||||||
نان باگت | ۱ عدد | هر ۱۰۰ گرم ۲۷۴ کیلوکالری | |||||||||
پیاز | ۲ عدد | هر یک عدد ۵ کالری | |||||||||
خردل زرد | ۱ حبه | – | |||||||||
پنیر ورقه ای | ۸ عدد | هر ۱۰۰ گرم ۳۴۵ کیلوکالری | |||||||||
روغن زیتون | ۱ قاشق غذاخوری | هر قاشق ۱۲۰کیلوکالری | |||||||||
جعفری خورد شده | به میزان لازم | – | |||||||||
نمک و فلفل و آویشن | هرکدام ۲ قاشق چای خوری | – |
طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ:
در ابتدا برای طرز تهیه اینساندویچ، روغن زیتون فرابکر ورژن را داخل تابهای بریزید و اجازه بدهید تا کمی گرم بشود سپس مواد خود را شامل قارچ وگوشت را در داخل آن بریزید و تفت بدهید تا طلایی بشود.
نمک، فلفل و جعفری خورد شده را به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا ادویه کاملاً با مواد مخلوط شود. ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید، سپس مخلوط قارچ را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.
فراموش نکنید که مواد شما نسوزد پس از آن یک لیوان آب گرم در داخل تابه بریزید و درب آن را بگذارید تا مواد شما مغز پخت شود.
نان باگت را باز کنید و خمیر آن را خوب خارج کنید. مواد را داخل آن بریزید و روی سطح آن را با پنیر پیتزا بپوشانید و سپس خیار شور اضافه کرده و آن را داخل یک فویل آلومینیومی بپیچید و در داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است قرار دهید، تا پنیر آن کامل آب بشود و طلایی بشود. غذایشما اماده است. نوش جان.