ورژن

ساندویچ گوشت و قارچ خونگی

ساندویچ گوشت و قارچ یک غذایی با طرفدار و خواهان زیادی است که در هر رستورانی پیدا می‌شود.

مواد لازم:

مواد لازم برای ۴ نفر                                                                                                                             زمان آماده: ۲ ساعت
مواد مورد نیاز مقدار لازم میزان کالری
گوشت چرخکرده ۴۰۰ گرم هر ۱۰۰ گرم ۲۴۰ کیلوکالری
قارچ ورقه ای ۲۰۰ گرم هر ۱۰۰ گرم ۲۵ کیلوکالری
نان باگت ۱ عدد هر ۱۰۰ گرم ۲۷۴ کیلوکالری
پیاز ۲ عدد هر یک عدد ۵ کالری
خردل زرد ۱ حبه
پنیر ورقه ای ۸ عدد هر ۱۰۰ گرم ۳۴۵ کیلوکالری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری هر قاشق ۱۲۰کیلوکالری
جعفری خورد شده به میزان لازم
نمک و فلفل و آویشن هرکدام ۲ قاشق چای خوری

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ:

در ابتدا برای طرز تهیه این‌ساندویچ، روغن زیتون فرابکر ورژن را داخل تابه‌ای بریزید و اجازه بدهید تا کمی گرم بشود سپس مواد خود را شامل قارچ وگوشت را در داخل آن بریزید و تفت بدهید تا طلایی بشود.

نمک، فلفل و جعفری خورد شده را به آن اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا ادویه کاملاً با مواد مخلوط شود۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید، سپس مخلوط قارچ را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید.

فراموش نکنید که مواد شما نسوزد پس از آن یک لیوان آب گرم در داخل تابه بریزید و درب آن را بگذارید تا مواد شما مغز پخت شود.

نان باگت را باز کنید و خمیر آن را خوب خارج کنید. مواد را داخل آن بریزید و روی سطح آن را با پنیر پیتزا بپوشانید و سپس خیار شور اضافه کرده و آن را داخل یک فویل آلومینیومی بپیچید و در داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است قرار دهید، تا پنیر آن کامل آب بشود و طلایی بشود. غذای‌شما اماده است. نوش جان.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا