تهیه سالاد مرغ آسیایی بسیار راحت است و بسیاری از طرفداران غذاهای چینی این سالاد را به سالاد سزار که شبیه آن است ترجیح میدهند.
مواد لازم برای تهیه سالاد مرغ آسیایی:
مواد مورد نیاز برای۴ نفر | مدت زمان آمادهسازی: ۴۰ دقیقه | ||||||||||
مواد لازم | مقدار مورد نیاز | کالری | |||||||||
شکر قهوهای | ۲ قاشق غذاخوری | هر ۱۰۰ گرم ۳۸۰ کالری | |||||||||
روغن کنجد فرابکر | ۱ قاشق غذاخوری | هر قاشق غذاخوری ۱۲۰ کالری | |||||||||
سس سویا | ۲ قاشق چایخوری | هر ۱۰۰ گرم ۵۳ کالری | |||||||||
سرکه برنج | ۳ قاشق غذاخوری | هر۱۰۰ گرم ۱۸ کالری | |||||||||
نودل چینی(رشته فرنگی برنج) | ۱ بسته | هر۱۰۰ گرم ۱۳۸ کالری | |||||||||
کاهو | ۱ عدد | هر۱۰۰ گرم ۱۵ کالری | |||||||||
سینه مرغ | ۴ عدد | هر۱۰۰ گرم ۱۶۵ کالری | |||||||||
پیازچه | مقدار دلخواه | هر۱۰۰ گرم ۳۲ کالری | |||||||||
دانه کنجد | مقدار دلخواه | – | |||||||||
جهت بهبود کیفیت غذا، از روغن های فرابکر استفاده کنید. |
طرز تهیه سالاد مرغ آسیایی :
مرحله اول :
قبل از تهیه سالاد، سس آن را آماده میکنیم. برای تهیه سس این سالاد، شکر قهوهای، روغن کنجد فرابکر، سرکه برنج و سس سویا را بخوبی باهم ترکیب میکنیم.
مرحله دوم :
در یک ماهیتابه مقدار کمی روغن میریزیم، وقتی روغن به میزان کافی گرم شده. نودلها را در داخل ماهیتابه قرار میدهیم. زمانی که نودلها پف کردند یعنی آماده شدند و آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و داخل ظرفی میگذاریم تا روغن آن بطور کامل گرفته شود. میتوان از دستمال مخصوص روغنگیری برای گرفتن روغن نودلها استفاده کرد.
مرحله سوم :
در این مرحله کاهو را خرد میکنیم داخل ظرف اصلی میگذاریم. مرغ پخته شده و پیازچه و دانههای کنجد را نیز به آن اضافه میکنیم. ۱۰ دقیقه در یخچال میگذاریم.سپس بیرون آورده و نودلها را نیز به آن اضافه کرده و در کنار سس خوشمزهای که از قبل تهیه کردیم میل میکنیم.
رشته فرنگی برنج
نودل برنج یا همان رشته فرنگی برنج از آرد برنج تهیه میشود. آسیایی را بر این باورند که رشته فرنگی برنج طول عمر را افزایش میدهد.
بغیر از تمام خواص آن در آشپزی و طعم بینظیری که به سالادها و انواع غذاها میبخشد، رشته فرنگی برنج فاقد گلوتین بوده و سرشار از مواد مغذی مانند فیبر، روی و آهن است.