ورژن

سالاد الویه

سالاد الویه اصالتا پیش غذای روسیه ای است، اما در جاهای دیگر  از جمله آمریکا، اروپا ، ایران نیز دیده می‌شود.

 

مواد لازم برای سالاد الویه

مواد لازم برای ۴ نفر                                                                                                                             زمان پخت: ۴ ساعت
مواد مورد نیاز مقدار لازم میزان کالری
مرغ متوسط ۵۰۰ گرم هر ۱۰۰ گرم ۲۴۰ کیلوکالری
پیاز بزرگ ۱ عدد بزرگ هر یک عدد ۵ کالری
گوجه فرنگی ۲۰۰ گرم هر ۱۰۰ گرم ۱۸ کیلوکالری
سیب زمینی ۴ عدد هر عدد ۱۲۰ کیلوکالری
تخم مرغ ۳ عدد هر عدد ۶۰کیلوکالری
سس مایونز سفید یک عدد بزرگ هر قاشق ۹۰ کیلوکالری
نمک-فلفل ۲ قاشق غذا خوری
خیارشور مقداری

طرز تهیه سالاد الویه:

برای درست کردن سالاد الویه مراحل زیر را انجام بدهید.

مرحله اول:

ابتدا در دو قابلمه‌ای آب می ریزیم به یکی از قابلمه‌ها تخم‌مرغ ها را اضافه می‌کنیم و به دیگری سیب‌زمینی‌ها را اضافه می‌کنیم تا کاملا آب‌پز شوند.

مرحله دوم:

پس از گذشت ۴۰ دقیقه که سیب زمینی و تخم‌مرغ ها خوب پختند و بعد از آنکه با زدن چنگال در آن‌ها از پختن سیب زمینی و تخم‌مرغ خوب مطمئن شدید، آن ها را رنده ریز کرده و در بشقابی بریزید.

مرحله سوم:

مرغ‌ها را خوب بشویید و در قابلمه‌ای به همراه دو لیوان آب، پیاز و نمک و فلفل بگذارید تا بپزد و خوب آب‌پز شود.

مرحله چهارم:

حال مرغ‌ها را در بیاورید و نگینی خرد کنید و در همان بشقابی که سیب‌زمینی و تخم‌مرغ‌ها را رنده کردید، بریزید و خوب هم بزنید.

مرحله پنجم:

کمی ادویه به بشقاب اضافه کنید و خیار شورها را پس از آنکه خوب شستید، نگینی خردکنید و به بشقاب خود اضافه کنید.

مرحله ششم:

ظرف سس مایونز بزرگ را باز کنید و نصف آن را به مواد بزنید.

مرحله هفتم:

حالا مواد را با سس به خوبی هم بزنید و در یخجال قرار دهید تا کمی سفت شود. سالاد الویه شما آماده است. نوش جان .

نکات طرز تهیه سالاد الویه

-حتما سعی کنید مرغ را با پیاز و ادویه آب پز کنید زیرا بوی زهم آن از بین می‌رود.

-برای درست کردن سالاد الویه، شما می‌توانید برای به جای مرغ از کالباس مرغ استفاده کنید و آن ها را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

-در پایان اگر طعم زیتون را دوست دارید می‌توانید کمی روغن زیتون به سالاد الویه خود اضافه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا