ورژن

سالاد الویه

سالاد الویه اصالتا پیش غذای روسیه ای است، اما در جاهای دیگر  از جمله آمریکا، اروپا ، ایران نیز دیده می‌شود.

 

مواد لازم برای سالاد الویه

مواد لازم برای 4 نفر                                                                                                                             زمان پخت: 4 ساعت
مواد مورد نیاز مقدار لازم میزان کالری
مرغ متوسط 500 گرم هر 100 گرم 240 کیلوکالری
پیاز بزرگ 1 عدد بزرگ هر یک عدد 5 کالری
گوجه فرنگی 200 گرم هر 100 گرم 18 کیلوکالری
سیب زمینی 4 عدد هر عدد 120 کیلوکالری
تخم مرغ 3 عدد هر عدد 60کیلوکالری
سس مایونز سفید یک عدد بزرگ هر قاشق 90 کیلوکالری
نمک-فلفل 2 قاشق غذا خوری
خیارشور مقداری

طرز تهیه سالاد الویه:

برای درست کردن سالاد الویه مراحل زیر را انجام بدهید.

مرحله اول:

ابتدا در دو قابلمه‌ای آب می ریزیم به یکی از قابلمه‌ها تخم‌مرغ ها را اضافه می‌کنیم و به دیگری سیب‌زمینی‌ها را اضافه می‌کنیم تا کاملا آب‌پز شوند.

مرحله دوم:

پس از گذشت 40 دقیقه که سیب زمینی و تخم‌مرغ ها خوب پختند و بعد از آنکه با زدن چنگال در آن‌ها از پختن سیب زمینی و تخم‌مرغ خوب مطمئن شدید، آن ها را رنده ریز کرده و در بشقابی بریزید.

مرحله سوم:

مرغ‌ها را خوب بشویید و در قابلمه‌ای به همراه دو لیوان آب، پیاز و نمک و فلفل بگذارید تا بپزد و خوب آب‌پز شود.

مرحله چهارم:

حال مرغ‌ها را در بیاورید و نگینی خرد کنید و در همان بشقابی که سیب‌زمینی و تخم‌مرغ‌ها را رنده کردید، بریزید و خوب هم بزنید.

مرحله پنجم:

کمی ادویه به بشقاب اضافه کنید و خیار شورها را پس از آنکه خوب شستید، نگینی خردکنید و به بشقاب خود اضافه کنید.

مرحله ششم:

ظرف سس مایونز بزرگ را باز کنید و نصف آن را به مواد بزنید.

مرحله هفتم:

حالا مواد را با سس به خوبی هم بزنید و در یخجال قرار دهید تا کمی سفت شود. سالاد الویه شما آماده است. نوش جان .

نکات طرز تهیه سالاد الویه

-حتما سعی کنید مرغ را با پیاز و ادویه آب پز کنید زیرا بوی زهم آن از بین می‌رود.

-برای درست کردن سالاد الویه، شما می‌توانید برای به جای مرغ از کالباس مرغ استفاده کنید و آن ها را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.

-در پایان اگر طعم زیتون را دوست دارید می‌توانید کمی روغن زیتون فرابکر به سالاد الویه خود اضافه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *