سالاد الویه اصالتا پیش غذای روسیه ای است، اما در جاهای دیگر از جمله آمریکا، اروپا ، ایران نیز دیده میشود.
مواد لازم برای سالاد الویه
مواد لازم برای ۴ نفر زمان پخت: ۴ ساعت | |||||||||||
مواد مورد نیاز | مقدار لازم | میزان کالری | |||||||||
مرغ متوسط | ۵۰۰ گرم | هر ۱۰۰ گرم ۲۴۰ کیلوکالری | |||||||||
پیاز بزرگ | ۱ عدد بزرگ | هر یک عدد ۵ کالری | |||||||||
گوجه فرنگی | ۲۰۰ گرم | هر ۱۰۰ گرم ۱۸ کیلوکالری | |||||||||
سیب زمینی | ۴ عدد | هر عدد ۱۲۰ کیلوکالری | |||||||||
تخم مرغ | ۳ عدد | هر عدد ۶۰کیلوکالری | |||||||||
سس مایونز سفید | یک عدد بزرگ | هر قاشق ۹۰ کیلوکالری | |||||||||
نمک-فلفل | ۲ قاشق غذا خوری | – | |||||||||
خیارشور | مقداری | – |
طرز تهیه سالاد الویه:
برای درست کردن سالاد الویه مراحل زیر را انجام بدهید.
مرحله اول:
ابتدا در دو قابلمهای آب می ریزیم به یکی از قابلمهها تخممرغ ها را اضافه میکنیم و به دیگری سیبزمینیها را اضافه میکنیم تا کاملا آبپز شوند.
مرحله دوم:
پس از گذشت ۴۰ دقیقه که سیب زمینی و تخممرغ ها خوب پختند و بعد از آنکه با زدن چنگال در آنها از پختن سیب زمینی و تخممرغ خوب مطمئن شدید، آن ها را رنده ریز کرده و در بشقابی بریزید.
مرحله سوم:
مرغها را خوب بشویید و در قابلمهای به همراه دو لیوان آب، پیاز و نمک و فلفل بگذارید تا بپزد و خوب آبپز شود.
مرحله چهارم:
حال مرغها را در بیاورید و نگینی خرد کنید و در همان بشقابی که سیبزمینی و تخممرغها را رنده کردید، بریزید و خوب هم بزنید.
مرحله پنجم:
کمی ادویه به بشقاب اضافه کنید و خیار شورها را پس از آنکه خوب شستید، نگینی خردکنید و به بشقاب خود اضافه کنید.
مرحله ششم:
ظرف سس مایونز بزرگ را باز کنید و نصف آن را به مواد بزنید.
مرحله هفتم:
حالا مواد را با سس به خوبی هم بزنید و در یخجال قرار دهید تا کمی سفت شود. سالاد الویه شما آماده است. نوش جان .
نکات طرز تهیه سالاد الویه
-حتما سعی کنید مرغ را با پیاز و ادویه آب پز کنید زیرا بوی زهم آن از بین میرود.
-برای درست کردن سالاد الویه، شما میتوانید برای به جای مرغ از کالباس مرغ استفاده کنید و آن ها را نگینی خرد کنید و به مواد اضافه کنید.
-در پایان اگر طعم زیتون را دوست دارید میتوانید کمی روغن زیتون فرابکر به سالاد الویه خود اضافه کنید.