همبرگر یکی از غذاهای معروف بین المللی است که در هر جایی از جهان پیدا میشود.این غذای خوشمزه طرفدار و خواهان زیادی دارد.کمتر کسی پیدا میشود که این غذا را دوست نداشته باشد.اینغذا بسیار سریع و آسان درست میشود و برای مواقعی که وقت کافی ندارید بسیار خوب است.
مواد لازم:
مواد مورد نیاز | مقدار لازم | میزان کالری | |||
گوشت چرخکرده | ۶۰۰ گرم | هر ۱۰۰ گرم ۲۴۱ کیلوکالری | |||
پیاز | ۱ عدد | هر عدد ۶۵ کیلوکالری | |||
سیر | ۲ عدد | – | |||
تخممرغ | ۱ عدد | هر عدد ۶۰کیلوکالری | |||
آرد سوخاری | ۲ قاشق غداخوری | – | |||
نمک و فلفل | به میزان لازم | – | |||
نان همبرگر | ۴ عدد | هر عدد ۱۷۰کیلوکالری |
طرز تهیه همبرگر
در ابتدا یک پیاز برزگ بردارید و آن را رنده کنید و در ظرفی بریزید دقت کنید که آب آن را دور نیندازید چون خوش طعمتر میشود.
حال برای خوش طعمتر شدن ساندویچ همبرگر سیر را رنده کنید و به پیاز خود اضافه کنید. سپس گوشت چرخکرده به همراه ادویه به مواد خود اضافه کنید.
در ادامه تخممرغ را بشکنید و به مواد خود اضافه کنید و خوب آن را ورز بدهید تا غذایشما وا نرود و منسجم باشد.
پس از آنکه مواد خود را خوب ورزدادید در اینمرحله میتوانید کمی آرد سوخاری به آن آضافه کنید اما دقت کنید که زیاده روی نکنید چون طعم آن عوض میشود و دیگر اصالت خود را از دست میدهد.
حال همبرگر خود را به صورت دایره ای در بیاورید فقط دقت کنید که ضخامت آن نصف یک بند انگشت اشاره باشد تا نه بیش از حد ضخیم و نه بیش از حد نازک باشد که بسورد.
سپس و روی آن پلاستیک میکشیم و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار میدهیم. سپس داخل تابه روغن آفتاب فرابکر ورژن بسیار کم میریزیم و حرارت را کم میکنیم تا به مرور زمان داغ شود سپس روی پلاستیک همبرگر را بر میداریم.
حال همبرگر را در تابه بزارید. دقت کنید که شعله شما متوسط باشد. اگر شعله کم باشد آب میاندازد و اگر زیاد باشد میسوزد و مغزپخت نمیشود.
نکات تهیه همبرگر
معمولا برای تهیه همبرگر بهتر است از گوشت مخلوط استفاده کنید..
مثلا اگر میخواهید۱کیلوگرم گوشت را برای همبرگر مصرف کنید باید از ۲۰۰ گرم گوشت گوسفندی و ۸۰۰ گرم گوشت گوساله استفاده کنید. با این ترکیب همبرگر شما در پایان پخت چرب نمیشود ، ضمن اینکه بافت نرم و لذیذ آن حفظ میشود.