افرادی که طرفدار غذاهایی گوشتی هستن، از خوردن استیک غافل نمیشن. خوردن گوشت علاوه بر طعم لذت بخشی که داره به دریافت پروتئین مورد نیاز بدن کمک زیادی میکنه. اما باید دقت کنید که مصرف زیاد گوشت قرمز اصلا خوب نیست و میتونه صدمات جبران ناپذیری رو به بدن وارد کنه. استیک بولگوگی از اون دسته غذاهاییه که همیشه طعم و مزش زیر دندونتون میمونه و با خوردنش یاد لحظات شیرین دورهمیهاتون میفتید و همین طور سایت ورژن :). همون طور که میدونید انواع پخت استیک با یکدیگر بسیار متفاوته، شما در هنگام پخت استیک بولگوگی میتونید با توجه به سلیقه خودتون مدت زمان پخت اون رو تغییر بدید.
مواد لازم برای تهیه استیک Bulgogi
استیک بولگوگی را میتوانید برای مهمانان خود سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید:
مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر | زمان پخت: ۱ ساعت ۲۰ دقیقه | ||||||||||
مواد مورد نیاز | مقدار لازم | میزان کالری | |||||||||
گوشت گوساله یا گوسفندی | ۸۰۰ گرم | هر ۱۰۰ گرم ۲۴۰ کیلوکالری | |||||||||
پیاز | ۱ عدد | هر یک عدد ۵ کالری | |||||||||
سس سویا | ۵ قاشق غذاخوری | هر۱۰۰ گرم ۲۷ کیلو کالری | |||||||||
سیر خورد شده | ۲ قاشق غذاخوری | هر۱۰۰ گرم ۱۴۹ کالری | |||||||||
روغن کنجد | ۱ قاشق غذاخوری | هر۱۰۰ گرم ۸۴۶ کالری | |||||||||
شکر قهوهای | ۲ قاشق غذاخوری | – | |||||||||
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری | – | |||||||||
توصیه میکنیم برای حفظ سلامتی خود و خانواده از روغن های فرابکر استفاده کنید |
طرز تهیه استیک بولگوگی Bulgogi:
مراحل در یک نگاه
- آماده سازی مواد اولیه
- میکس مواد طعم دهنده
- قرارد دادن گوشت در ظرف مواد طعم دهنده
- نگهداشتن در یخچال
- پخت با دمای متوسط به مدت ۵ دقیقه
- ساید غذا
- آماده سرو
مرحله اول تهیه استیک بولگوگی:
قبل از شروع آشپزی دستان خود را کامل بشویید. گوشت را بصورت لایههای باریک ۲تا۳ میلیمتری، با چاقوی تیز ببرید. پیاز را پوست کنده، سپس خوب میشوییم و با قسمت ریز رنده آن را رنده میکنیم و به همراه سس سویا، سیر خورد شده، فلفل آسیاب شده و روغن کنجد فرابکر در مخلوطکن هم بزنید تا بخوبی میکس شود.
مرحله دوم تهیه استیک بولگوگی:
نوارهای باریک گوشت را خوب به مواد ترکیب شده آغشته میکنیم و در ظرف میگذاریم و برای یک ساعت درون یخچال قرار میدهیم. ( اگر زمان کافی دارید ظرف را برای یک شب در یخچال قرار دهید تا مواد بخوبی با گوشت آغشته شود).
مرحله پایانی استیک Bulgogi:
گوشت آماده طبخ است. ماهیتابه را روی گاز گذاشته، و گوشت آماده را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه از هر دو روی گوشت با شعله متوسط حرارت دهید، در صورت تمایل دانههای کنجد و پیازچه خورد شده را نیز به آن اضافه کنید. استیک شما آماده است. استیک بولگوگی را با برنج بخارپز و سایر غذاهای جانبی کرهای میل کنید.
برخی خواص غذایی روغن کنجد فرابکر:
- دارای آنتیاکسیدان و ضد سرطان
- برقراری تعادل فشار خون
- پیشگیری از حملات قلبی
- دارای ویتامینE و مفید برای شفافیت پوست
- بهبود درد مفاصل و پیشگیری از آتروز