کشاورزی ارگانیک چیست؟
کشاورزی ارگانیک، به سیستم کشاورزی میگویند که در آن با استفاده از روش اکولوژی، ابتدا موجب دفع سموم آفات، و سپس سبب تولید کودهای بیولوژیکی میشود. که اینکودها از پسماندهای حیوانات و گیاهان و محصولات پوشش نیتروژنی درست میشود. کشاورزی ارگانیک مدرن به عنوان روشی برای پاسخ به آسیبهای زیست محیطی ناشی از استفاده از سموم دفع آفات شیمیایی و کودهای مصنوعی در کشاورزی معمولی استفاده میشود.
در مقایسه با کشاورزی معمولی کشاورزی ارگانیک از سموم و آفتکشهای کمتری استفاده میکند، فرسایش خاک را کاهش میدهد، شستشو توسط نیترات ها به آبهای سطحی و زیرزمینی را کاهش میدهد و زبالههای دفع حیوانات را مجدد به کشاورزی باز میگرداند.
کشاورزی ارگانیک یکی از به صرفه ترین روش کشاورزی است.
تاریخچه کشاورزی ارگانیک
کشاورزی ارگانیک از اواخر دهه ۱۹۰۰، توسط سر آلبرت هووارد ، FH کینگ ، رودولف اشتاینر و دیگران به وجود آمد. آنها بر اینباور بودند که استفاده از کودهای حیوانی (که اغلب به صورت کمپوست ساخته میشود)
بد. هوارد با عنوان یک محقق کشاورزی در هند زندگی میکرد و از روشهای سنتی و پایدار کشاورزی که در آنجا دید، ایدهها و الهامهایی را گرفت و از تغییر آن ها در غرب بسیار خوشحال شد و دفاع کرد. این عملکردها و تلاشها توسط طرفداران مختلف – مانند J.I. رودال و پسرش رابرت ، در دهه ۱۹۴۰ ، روبرت کسی بود که مجله ارگانیک باغبانی و کشاورزی و تعدادی متن در زمینه کشاورزی ارگانیک منتشر کرد.
تقاضا برای مواد غذایی ارگانیک در دهه ۱۹۶۰ با انتشار کتابی با نام سکوت بهار، توسط راشل کارسون افزایش پیدا کرده است، در اینکتاب میزان خسارتهای زیست محیطی ناشی از حشرهکش ها و آفت کش و سموم نقد شده است.
فروش مواد غذایی ارگانیک از اواخر قرن بیستم افزایش پیدا کرده است. آگاهی بیشتر در مورد محیط زیست، نگرانی در مورد اثرات بهداشتی بقایای سموم دفع آفات و مصرف محصولات اصلاح شده ژنتیکی (GMO) ، رشد بخش کشاورزی ارگانیک را تقویت کرده است. در ایالات متحده، خرده فروشی از ۲۰.۳۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۸ به ۴۷.۹ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۹ تغییر کرده است و افزایش پیدا کرده است، اما فروش در اروپا در سال ۲۰۱۷ به بیش از ۳۷ میلیارد دلار (۳۴.۳ میلیارد یورو) رسیده است.
قیمت مواد غذایی ارگانیک از قیمت مواد غذایی کشاورزی معمولی بیشتر و گرون تر است. بسته به نوع غذا و نوع محصول مورد تقاضای مردم و کاملا بستگی به فصل محصول قیمت مواد و محصولات غذایی دارد.
در حال حاضر کشاورزی ارگانیک به صورت رسمی توسط دولت شناخته شده است. کشاورزان باید برای محصولات ارگانیک خود برچسب “ارگانیک” داشته باشند. چون استانداردهای ارگانیک خاصی برای محصولات زراعی ، حیوانات و محصولات کشاورزی وجود دارد.
به عنوان مثال ، استانداردهای ارگانیک در اتحادیه اروپا و ایالات متحده ، استفاده از سموم دفع آفات مصنوعی ، کودهای شیمیایی ، اشعه یونیزه کننده ، لجن فاضلاب و گیاهان یا محصولات دارای ژنتیک را ممنوع اعلام می کنند.
در اتحادیه اروپا، صدور گواهینامه ارگانیک و بازرسی توسط ارگانهای کنترل ارگانیک طبق استانداردهای اتحادیه اروپا انجام می شود. در واقع کشاورزی ارگانیک توسط استانداردهای ملی ارگانیک ایالات متحده تعریف شده است. با وجود اینکه اکثر کشور ها گواهی ارگانیک مخصوص به خود را میتوانند داشته باشند اما امریکا و ایالات متحده اروپا می تواند به عنوان بازرسی برای صدور گواهی ارگانیک آن ها دخالت کند.
ارگانیک معتبر چیست؟
“ارگانیک معتبر” اصطلاحی است که به محصولاتی که مطابق با استانداردهای ارگانیک تولید میشوند داده می شود، که این گواهیها معمولا توسط یکی از نهادهای صدور گواهی تایید میشود. چندین نهاد صدور گواهینامه در انتاریو فعالیت دارند.
کسی که مایل به داشتن ارگانیک مجاز است باید به یک نهاد صدور گواهینامه درخواست بازرسی کامل از مزرعه خود را بدهد، تا بازرس بررسی کند که این مزرعه با استانداردهای ارگانیک مطابقت دارد یا خیر.
هر یک از کشاورزان ، وظیفه دارند که یکپارچگی ارگانیک محصول خود را حفظ کند. اگر محصولی از مزارع ارگانیک باشد دارای برچسب گواهینامه میباشد به عنوان “ارگانیک معتبر” تبلیغ میشود.
در ژوئن سال ۲۰۰۹ ، دولت کانادا قوانینی را برای تنظیم محصولات ارگانیک وضع کرد. براساس این آیین نامه ، آژانس بازرسی مواد غذایی کانادا (CFIA) بر صدور گواهینامه ارگانیک ، از جمله اعتبار سنجی نهادهای تأیید انطباق (CVB) و نهادهای صدور گواهینامه (CB) نظارت دارد.
این آیین نامه همچنین به اصول عمومی و استانداردهای مدیریتی سیستم های ارگانیک کانادا (CAN / CGSB-32.310) و سیستم های تولید ارگانیک ،و لیست مواد مجازی که در سال ۲۰۰۹ اصلاح شدهاند ، اشاره میکند.
مقررات ارگانیک کانادا نیاز به تأیید استانداردهایی برای محصولات کشاورزی دارد که به عنوان کشاورزی ارگانیک در واردات، صادرات و تجارت بین استانی ثبت شده اند، یو دارای آرم محصول کشاورزی ارگانیک فدرال هستند.محصولاتی که در استانها تولید میشوند و یا به فروش میرسند باید بر طبق قوانین مخصوص ارگانیک تنظیم شوند. مقررات سازمان فدرال در مورد تمام موادغذایی و نوشیدنیها نیز در نظر گرفته شده است. برای تمام مصارف انسانها و مواد غذایی و محصولات کشاورزی و پرورش گیاهان اینقوانین استفاده میشود.
این آییننامه در مورد سایر محصولات مانند محصولات آبزی، لوازم آرایشی، الیاف، محصولات مراقبت های بهداشتی، کودهای شیمیایی، غذای حیوانات اهلی، مراقبت از چمن و غیره اعمال نمی شود.
روشهای کشاورزی ارگانیک
کود
در کشاورزی ارگانیک از کودهای مصنوعی استفاده نمیشود، در صنعت کشاوزی ارگانیک ساخت و نگهداری خاک غنی زنده از طریق افزودن مواد آلی توسط کشاورزان انجام میگیرد.
مواد آلی را می توان از طریق کود، کمپوست و فرآوردههای جانبی حیوانی مانند پر و خون آنها درست کرد.
بر طبق استاندارد ارگانیک USDA مبنی بر اینکه کود خام حداکثر ۹۰ یا ۱۲۰ روز قبل از برداشت ، بسته به این که قسمت برداشت شده محصول با زمین در تماس باشد یا خیر باید استفاده شود.
کود کمپوست که ۵ بار در طی ۱۵ روز شکل داده شده است و به درجه حرارت بین ۵۵ الی-۷۷.۲ درجه سانتیگراد (۱۳۱-۱۱۷۱ درجه فارنهایت) رسیده است هیچ محدودیتی برای زمان استفاده از آن ندارد.
نقش کمپوست اضافه کردن مواد آلی، فراهم کردن طیف گسترده ای از مواد مغذی را برای گیاهان و اضافه کردن میکروبهای مفید به خاک است. با توجه به این که این مواد مغذی اکثراً به شکل غیرمستقیم هستند که توسط گیاهان قابل جذب نیستند، لذا میکروبهای خاک برای تجزیه مواد آلی و تبدیل مواد مغذی به حالت معدنی مورد نیاز است.
در مقایسه ، کودهای مصنوعی از قبل به صورت معدنی بوده و میتوانند مستقیماً توسط گیاهان جذب شوند.
خاک رس با کاشت و سپس خاک ریزی در محصولات زراعی پوشش داده میشود، که به محافظت از خاک در برابر فرسایش در فصل خارج و تأمین مواد آلی اضافی کمک میکند.
خاک رس محصولاتی پوششدهنده را مثل نیتروژن، شبدر یا یونجه به خاک اضافه می کند.
محصولات زراعی معمولاً قبل یا بعد از فصل برداشت محصول کاشته میشوند که میتوان بین ردیف برخی محصولات زراعی مانند میوه، درختان نیز کاشت.
محققان و تولیدکنندگان برای کاهش بیشتر فرسایش در تلاشند تا محصولات کشاورزی ارگانیک “بدون خاک” و روشهای کاهش استفاده از خاک را توسعه دهند.
کنترل آفات
طریقهی دفع سموم آفات آلی با استفاده از منابع طبیعی انجام میشود. که شامل موجودات زنده مانند باکتری Bacillus thuringiensis است که وظیفه کنترل آفات کرم ابریشم را بر عهده دارد. از مشتقات گیاهی که پیرترین قسمت آن که شامل گلهای خشک شدهای است که خاصیت حشره کش دارند با استفاده از روغن دانههای نوعی درحت به نام چریش جهت دفع سموم استفاده میشود.
علاوه بر دفع سموم افتها ، مواد آلی از طریق کنترل بیولوژیکی ، فرهنگی و ژنتیکی، آسیبهای آفت را به حداقل میرساند. کنترل بیولوژیکی از دشمنان طبیعی آفات مانند حشرات تغذیه کننده (به عنوان مثال ، کفشدوزک) یا پارازیتوئیدها (به عنوان مثال زنبورهای خاص) برای حمله به آفات حشرات استفاده می کند.
تولید گیاهان سنتی انواع مختلفی از محصولات زراعی را تولید می کند که در برابر آفات خاص مقاوم هستند. استفاده از چنین گونه هایی و کاشت محصولات متنوع ژنتیکی کنترل ژنتیکی را در برابر آفات و بسیاری از بیماری های گیاهی فراهم می کند.
اصول کلی تولید ارگانیک ، از استانداردهای ارگانیک کانادا (۲۰۰۶)، شامل موارد زیر است:
- محافظت از محیط زیست، به حداقل رساندن تخریب خاک و فرسایش، کاهش آلودگی، بهینه سازی بهرهبرداری بیولوژیکی و ترویج سلامت سالم
- بهینهسازی شرایط فعالیت بیولوژیکی در خاک
- باروری طولانی مدت خاک
- تنوع بیولوژیکی درون سیستم
- بازیافت مواد و منابع تا حد ممکن
- تهیه محصولات ارگانیک
فواید ارگانیک
در این کره خاکی تهیه غذا برای جهان بسیار دشوار شده است. نیاز به تولید مواد غذایی در همه اصناف دیده می شود. آلودگی و تغییر آب و هوا از دیگر موارد منفی خارجی ناشی از استفاده از مواد شیمیایی مبتنی بر سوخت فسیلی است.
مواد غذایی ارگانیک بهترین انتخابی است که شما میتوانید برای رژیم غذایی خود داشته باشید، و این به معنای پذیرش روش های کشاورزی ارگانیک است. در اینجا دلایلی وجود دارد که ما باید روشهای کشاورزی ارگانیک را مورد استفاده قرار دهیم:
۱. برای جمع آوری فواید مواد مغذی
غذاهای مزارع آلی در مقایسه با غذاهای مزارع معمولی دارای مواد مغذی مانند ویتامین ها ، آنزیم ها ، مواد معدنی و سایر میکروب مغذیها هستند. این امر به این دلیل است که مزارع ارگانیک با استفاده از روشهای پایدار اداره و تغذیه می شوند. در حقیقت ، برخی محققان گذشته سبزیجات ، میوه ها و حبوبات را از مزارع ارگانیک و مزارع معمولی جمع آوری و آزمایش کردند.
نتیجه گیری این بود که اقلام غذایی از مزارع ارگانیک مواد مغذی بیشتری نسبت به آنهایی که از مزارع تجاری یا معمولی تهیه شده اند ، دارند. این مطالعه بیشتر به اثبات رساند که پنج وعده از این میوه ها و سبزیجات از مزارع ارگانیک مقدار کافی ویتامین C را ارائه می دهند. با این حال ، همان مقدار میوه و سبزیجات همان میزان کافی را ندارند.
۲. از GMO دوری کنید
آمارها نشان میدهد که غذاهای اصلاح شده ژنتیکی (GMOs) با سرعت ترسناکی منابع غذایی غذاهای طبیعی را آلوده میکنند و اثرات وخیمی را فراتر از درک ما نشان میدهند. آنچه آنها را به یک تهدید بزرگ تبدیل میکند این است که آنها حتی برچسب گذاری نشده اند. بنابراین، چسبیدن به غذاهای ارگانیک که از منابع واقعی گرفته شدهاند، تنها راه کاهش این تأثیرات سنگین GMO است.
۳. طعم طبیعی و بهتر
آنهایی که غذاهای ارگانیک را چشیدهاند ، تصدیق میکنند که طعم طبیعی و بهتری دارند. طعم طبیعی و عالی از خاک خوب و متعادل حاصل میشود. کشاورزان ارگانیک همیشه کیفیت را بر کمیت در اولویت قرار میدهند.
کشاورزی ارگانیک باعث حفظ محیط زیست می شود.
رشد کشاورزی ارگانیک
بازار جهانی مواد غذایی ارگانیک بیش از ۱۵ سال است که رشد کرده است. پیشبینی میشود که رشد خرده فروشی در آمریکای شمالی طی چند سال آینده به ۱۰ تا ۲۰ درصد در سال برسد.
بازار خرده فروشی مواد غذایی ارگانیک در کانادا بیش از ۱.۵ میلیارد دلار در سال ۲۰۰۸ و ۲۲.۹ میلیارد دلار در ایالات متحده در سال ۲۰۰۸ تخمین زده میشود.
محصولات وارداتی بیش از ۷۰ درصد از مواد غذایی ارگانیک مصرف شده در کانادا را تشکیل میدهند. کانادا همچنین بسیاری از محصولات ارگانیک ، به ویژه سویا و غلات را صادر می کند.
کشاورزان ارگانیک کانادایی در سال ۲۰۰۷ تعداد ۶۶۹ مزارع ارگانیک دارای مجوز انتاریو با بیش از ۱۰۰،۰۰۰ هکتار زمین محصولات زراعی و مرتعی گزارش دادند.
این افزایش سالانه تقریباً ۱۰ درصد در سالهای اخیر است. در این کشور حدود ۴۸ درصد از محصولات ارگانیک زراعی دانه غلات ، ۴۰ درصد یونجه و مرتع و حدود پنج درصدمیوه و سبزیجات ارگانیک مجاز تولید می شود. تولید دام (گوشت ، لبنیات و تخم مرغ) نیز طی سالهای اخیر به طور مداوم در حال افزایش است.
چرا باید مزرعه به صورت ارگانیک باشد؟
اصلیترین دلایلی که کشاورزان تمایل خود را به کشاورزی ارگانیک میدانند، نگرانی آنها برای محیط زیست و کار با مواد شیمیایی در سیستمهای کشاورزی معمولی است.
همچنین در کشاورزی معمولی میزان انرژی زیادی مصرف میشود. ، زیرا بسیاری از مواد شیمیایی مزرعه نیاز به فرآیندهای تولید انرژی فشرده دارند که به سوختهای فسیلی وابسته هستند. کشاورزان ارگانیک روش کشاورزی خود را سودآور و بسیار پر بازده و مفید میدانند.
چرا خرید محصولات ارگانیک؟
مردم و مصرفکنندگان، غذاهای ارگانیک را به دلایل مختلف خریداری میکنند. عده ای دوست دارند محصولاتی خرید کنند که عاری از هر گونه فرآیند شیمیایی باشد و یا دوست دارند طعم جدیدی را امتحان کنند .
طعم محصول ، نگرانی از آسیب به محیط زیست و تمایل به اجتناب از مواد غذایی با ارگانیسمهای ژنتیکی از دیگر دلایلی است که بسیاری از مردم و مصرفکنندگان ترجیح میدهند محصولات غذایی ارگانیک خریداری کنند.
در سال ۲۰۰۷ تخمین زده شد که بیش از ۶۰ درصد از مصرف کنندگان محصولات ارگانیکی خریداری کرده اند. تقریباً پنج درصد از کل مصرفکنندگان به عنوان مصرف کننده اصلی ارگانیک در نظر گرفته می شوند که تا ۵۰ درصد از کل مواد غذایی ارگانیک را خریداری میکنند.
کشاورزی ارگانیک و بهداشت
تحقیقات و مطالعات زیادی انجام شده است تا ارتباط سلامتی با مصرف محصولات ارگانیک تخمین بزنند. به طور کلی، بیشتر اینمطالعات نشان داده است، که سلامتی و بهداشت با مصرف محصولات ارگانیکی در ارتباط است.
در واقع، مصرف محصولات ارگانیک اغلب با شیوه زندگی سالم تر و با افرادی که از رژیم غذایی سالم تری پیروی میکنند در ارتباط است، افرادی که ورزش می کنند و توجه بیشتری به سلامتی خود می کنند یا سطح زندگی بالاتری دارند مصرف محصولات ارگانیک بالاتری دارند.
کشاورزی ارگانیک و سرطان
مطالعات نشان میدهد مصرف مرتب محصولات کشاورزی ارگانیک با کاهش بعضی از سرطانهای خاص (۲۵٪ کمتر) در برخی از جمعیت ها (به ویژه زنان) همراه است.
برخلاف آنچه رسانهها گفتهاند، این مطالعات به این معنی نیست که مصرف غذاهای کشاورزی ارگانیک خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد. اما ایننکته را به ما میدهد که در کسانی که مرتباً محصولات ارگانیک مصرف میکنند، تعداد کمتری به سرطانهایی از قبیل سرطان لنفوم مبتلا میشوند.
به طور مثال زنان در دوران یائسگی با مصرف محصولات ارگانیک کمتر مبتلا به سرطان سینه میشوند.
البته باید بدانید که آیاواقعا سلامتی به طور مستقیم با مصرف محصولات ارگانیک ارتباط داردیا خیر. چون همه فاکتورها از قبیل عوامل اجتماعی و اقتصادی (مانند استاندارد زندگی ، رژیم غذایی یا سایر اقدامات بهداشتی) می تواند بر سلامتی موثر باشد.اما این مطالعات نشان می دهد که مصرف محصولات ارگانیک کاملا در ارتباط با سلامتی است.
کشاورزی ارگانیک و محیط زیست
کشاورزی ارگانیک همچنین مزیتهای زیادی برای محیط زیست دارد.
مورد اول را همه میدانیم که از مزیتهای آن دفع سموم آفات مورد استفاده است. کشاورزی ارگانیک اثرات خطرناک سموم دفع آفات روی تنوع زیستی و اکوسیستمها را کاهش میدهد.
وقتی سموم دفع بشود هوا پاک تر میشود و به همان نسبت گیاهان و گل های بیشتری در محیط زیست حفظ می شود. پس کشاورزی ارگانیک تاثیر مثبتی بر محیط زیست دارد.
تفاوت کشاورزی معمولی و ارگانیک
در روش كشاورزي معمولی، قبل از كاشت بذر، كشاورز باید مزرعه خود را با یکسری مواد شيميايي خشن براي نابود کردن هر گونه قارچكش موجود انجام دهد. او خاک را با استفاده از کودهای نفتی بارور میکند. اما در کشاورزی ارگانیک،کشاورز زمین خود را با پاشیدن کودهای طبیعی آماده میکند.
پیش از کاشت بذر، کشاورز ارگانیک دانههای بذر را در قارچ کش ها و سموم دفع آفات خیس میکند.در واقع کشاورز ارگانیک بذرهای خود را در هیچ محلول شیمیایی خیس نمیکند و بذرهای تازه کاشته شده را با استفاده از آب یا مواد شیمیایی آبیاری نمیکند. در واقع، او حتی با آب شور هم آبیاری نمیکند.
وقتی دانهها جوانه زدند و زمان برداشت آنها فرا رسید در این لحظه زمان آن است که از علفهای هرز خلاص شوند، کشاورز معمولی برای از بین بردن علفهای هرز از علف کش استفاده میکند. کشاورز ارگانیک برای خلاص شدن از شر مشکل علفهای هرز هیچوقت از مواد شیمیایی استفاده نخواهد کرد. درواقع کشاورز معمولی در نهایت مزرعه کشاورزی خود را از بین میبرد، اگرچه بسیار هم تلاش میکند.
وقتی زمان برداشت هر دو محصول فرا رسید کسی که از محصولات کشاورز معمولی استفاده کند در معرض انواع بیماریها مثل سرطان قرار میگیرد. ولی کسی که از محصولات ارگانیک استفاده کند زندگی بهتر و سالمتری خواهد داشت.
معایب کشاورزی ارگانیک
غذای تولید شده با روش کشاورزی ارگانیک معمولا گران تر از غذای تولید شده با روش کشاورزی معمولی است. زیرا کشاورزان در روش کشاورزی ارگانیک به اندازه کشاورزان معمولی نمیتوانند از حداکثر ظرفیت زمین خود محصول برداشت کنند.
هزینه محصولات ارگانیک حدودا ۴۰٪ بیشتر از محصولات کشاورزی معمولی است.
هزینه تولید محصولات ارگانیک نیز بالاتر است زیرا کشاورزان به کارگران بیشتری و کمک بیشتری احتیاج دارند.
بازاریابی و توزیع محصولات ارگانیک به صرفه نیست زیرا مواد غذایی ارگانیک در مقادیر کمتری تولید میشوند.
در روش کشاورزی ارگانیک غذای کافی را برای جمعیت جهان به منظور ادامه زندگی و بقای آن ها نمیتوان تولید کرد. این باعث گرسنگی در کشورهایی میشود که امروزه به راحتی از طریق کشاورزی معمولی غذا تولید میکنند.
مزایای کشاورزی ارگانیک
در روش کشاورزی ارگانیک کشاورزان نیازی به تهیه کودهای شیمیایی گرانقیمت ندارند.
کارگران مزرعه سالمتر هستند زیرا همه مراحل به صورت بهداشتی انجام میشود.
استفاده از روش کشاورزی ارگانیک باعث صرفهجویی در مصرف انرژی میشود.
کشاورزی ارگانیک تاثیر به سزایی در جلوگیری از گرم شدن کره زمین دارد.
حیوانات و گیاهان بیشتری به روش طبیعی به بقا و زندگی خود ادامه میدهند.
آلودگی آبهایزیرزمینی متوقف میشود.
حقایقی درمورد محصولات ارگانیکی
رومیان باستان در ابتدا به این نتیجه رسیدند که برای تولید محصولات سالم ، خاک را باید غنی و حاصلخیز نگه داشت. آنها این کار را با مخلوط کردن کودحیوانی در زمین به دست آوردند.
حیوانات ارگانیک باید از مواد غذایی ارگانیک تغذیه شوند و گیاهان ارگانیک باید فاقد هرگونه مواد شیمیایی باشند.
این مسئله باعث بروز اختلافاتی زیاد میان کشاورزان همسایه شده است.
برخی از کشاورزان ارگانیک ادعا کرده اند که سموم دفع آفات و علف کشهای همسایه آنها بر روی زمینهای آنها اثر گذاشته است و روی حیوانات و گیاهان اثر نامطلوبی برجای گذاشته است.
میوهها و سبزیجات ارگانیک گاهی اوقات می توانند بهش کل نامطلوبی به نظر برسند.
آیا می دانید Australian Organic Ltd گزارش داده است که اکنون بیش از یک میلیون استرالیایی مرتباً محصولات ارگانیک خریداری می کنند؟
در حدود ۱.۶ میلیون تولید کننده ارگانیک در سراسر جهان در کشورهایی مانند هند ، اوگاندا و مکزیک وجود دارند.
حدود ۳،۰۰۰ مشاغل استرالیا به عنوان ارگانیک گواهینامه دارند.
کشاورزی ارگانیک یکی از پنج صنعت رشد برتر استرالیا است.
استرالیا ۵۳ درصد از زمین های کشاورزی ارگانیک جهان ۲ را در اختیار دارد.